Πρόσκληση για την προμήθεια πιεστικών συγκροτημάτων

Η Δ.Ε.Υ.Α. ΧΑΛΚΙΔΑΣ ενδιαφέρεται να αναθέσει την προμήθεια δύο (2) πιεστικών συγκροτημάτων για τις ανάγκες του Κέντρου Λυμάτων Χαλκίδας,  σύμφωνα με τη συνημμένη Τεχνική Έκθεση.

Επισημαίνεται ότι τα έξοδα μεταφοράς των ως άνω πιεστικών στον τόπο παράδοσης που θα υποδείξει η αρμόδια υπηρεσία της Επιχείρησης βαρύνουν τον Προμηθευτή.

Σε εφαρμογή της  παρ. 9  του άρθρου 107 του Ν.4497/2017 με την οποία προστέθηκε η παρ. 11 στο άρθρο 73 του ν. 4412/2016 δεν απαιτείται να προσκομίσετε μαζί με την οικονομική σας προσφορά, τα δικαιολογητικά περί μη αποκλεισμού από τη σύναψη δημοσίων συμβάσεων.

Όσον αφορά στη συμμόρφωση με τις τεχνικές προδιαγραφές που ζητούνται απαιτείται η προσκόμιση των κάτωθι δικαιολογητικών

α. Υπεύθυνη Δήλωση για το χρόνο παράδοσης και εγγύησης των προσφερομένων ειδών.

β. Αναλυτική τεχνική περιγραφή, τεχνικά φυλλάδια ή προσπέκτους για τα προσφερόμενα είδη όπου θα αναφέρεται ο οίκος κατασκευής καθώς και τα λοιπά τεχνικά στοιχεία.

Δεν απαιτείται εγγύηση συμμετοχής και εγγύηση καλής εκτέλεσης για τις συμβάσεις αξίας ίσης ή κατώτερης από το ποσό των είκοσι χιλιάδων (20.000) ευρώ.

Αναφορικά με τον τρόπο πληρωμής και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για πληρωμή του αναδόχου, ισχύουν οι όροι του άρθρου 200 του Ν.4412/2016 καθώς και η προηγούμενη εξόφληση τυχόν οφειλών του αναδόχου προς τη Δ.Ε.Υ.Α.Χ.

Η προσφορά πρέπει να αποσταλεί στο Γραφείο Προμηθειών της Δ.Ε.Υ.Α.Χ. ή μέσω e-mail, το αργότερο έως 01-07-2019, ημέρα Δευτέρα και ώρα 11:00 μ.μ.

Κατεβάστε την τεχνική έκθεση πατώντας εδώ

 

Η Υπεύθυνη Γραφείου                           Η Δ/ντρια Διοικ/κών

Προμηθειών Δ.Ε.Υ.Α.Χ.                         & Οικ/κών Υπηρεσιών

Ελένη Μαστρογιάννη                            Νίκη Ζαχαρού

 

Σχετικά Άρθρα

29 Νοέ

Η Δ.Ε.Υ.Α. ΧΑΛΚΙΔΑΣ ενδιαφέρεται να αναθέσει τον τεχνικό έλεγχο του με αρ. κυκλοφ. ΧΑΟ 5407, υπηρεσιακού οχήματος. Η προσφορά σας να σταλεί στο Γραφείο Προμηθειών ή μέσω του  e-mail : gprom@deyax.gr  ή μέσω fax έως τη Δευτέρα 3-12-2018 και ώρα 11:30 μ.μ. Κατεβάστε το πλήρες κείμενο της πρόσκλησης πατώντας εδώ

Προχωρούν οι εργασίες αποχέτευσης ομβρίων στη Χαλκίδα
28 Αυγ

Με κανονικούς ρυθμούς προχωρούν οι εργασίες για τα έργα αποχέτευσης ομβρίων υδάτων στην πόλη της Χαλκίδας, που θα δώσουν λύσεις σε χρόνια προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι κάποιων περιοχών. Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών στις οδούς Αντωνίου και Τζαβέλα, το επίκεντρο είναι πλέον η περιοχή του Βούρκου και δίπλα από το 2ο Γυμνάσιο – Λύκειο, […]

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP