Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Χαλκίδας (Δ.Ε.Υ.Α.Χ.), ενημερώνει τους πολίτες ότι λόγω εκτάκτων εργασιών σε δίκτυο Ύδρευσης της Δ.Ε.Υ.Α.Χ., θα έχουμε διακοπή νερού για 2 περίπου ώρες (9:30-11:30). Η διακοπή θα επηρεάσει την περιοχή του Βούρκου και γύρω από την Πυροσβεστική Υπηρεσία. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Πρόσκληση για την επιδιόρθωση 3 μεταλλικών εσχαρών ομβρίων στις Δ.Ε. Ληλαντίων και Ν.Αρτάκης
Η Δ.Ε.Υ.Α. ΧΑΛΚΙΔΑΣ ενδιαφέρεται να αναθέσει την επιδιόρθωση 3 μεταλλικών εσχαρών ομβρίων στις Δ.Ε. Ληλαντίων και Ν.Αρτάκης, σύμφωνα με τη συνημμένη Τεχνική Έκθεση.
Σε εφαρμογή της παρ. 9 του άρθρου 107 του Ν.4797/2017 με την οποία προστέθηκε η παρ. 11 στο άρθρο 73 του ν. 4412/2016 δεν απαιτείται να προσκομίσετε μαζί με την οικονομική σας προσφορά, τα δικαιολογητικά περί μη αποκλεισμού από τη σύναψη δημοσίων συμβάσεων.
Δεν απαιτείται εγγύηση συμμετοχής και εγγύηση καλής εκτέλεσης για τις συμβάσεις αξίας ίσης ή κατώτερης από το ποσό των είκοσι χιλιάδων (20.000) ευρώ.
Αναφορικά με τον τρόπο πληρωμής και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για πληρωμή του αναδόχου, ισχύουν οι όροι του άρθρου 200 του Ν.4412/2016.
Η προσφορά με τα δικαιολογητικά πρέπει να αποσταλεί στο Γραφείο Προμηθειών της Δ.Ε.Υ.Α.Χ. ή μέσω e-mail, το αργότερο έως τις 20-02-2018, ημέρα Τρίτη και ώρα 10:00 π.μ.
Κατεβάστε την τεχνική έκθεση πατώντας εδώ
Η Υπεύθυνη Γραφείου Η Δ/ντρια Διοικ/κών
Προμηθειών Δ.Ε.Υ.Α.Χ. & Οικ/κών Υπηρεσιών
Ελένη Μαστρογιάννη Νίκη Ζαχαρού
Σχετικά Άρθρα
Σε σειρά σημαντικών παρεμβάσεων προχώρησε το τελευταίο διάστημα η ΔΕΥΑ Χαλκίδας, με στόχο την επίλυση σοβαρών προβλημάτων σε διάφορες περιοχές του Δήμου Χαλκιδέων. Όπως δήλωσε ο αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΧ Μιχάλης Κεράτσας αντιμετωπίστηκαν σε αρκετές περιοχές, χρόνια προβλήματα που δυσχέραιναν την καθημερινότητα των δημοτών. Συγκεκριμένα στη συνοικία της Αγίας Ελεούσας και επί της οδού Αγίας Άννας […]