Η Δ.Ε.Υ.Α.Χ. σας ενημερώνει ότι λόγω εργασιών φυσικού αερίου προκλήθηκε βλάβη σε αγωγό ύδρευσης με αποτέλεσμα τη διακοπή υδροδότησης στις περιοχές κέντρου, δεξαμενής και νεάπολης. Η διακοπή αναμένεται να διαρκέσει τουλάχιστον δύο (2) ώρες. Τα συνεργεία βρίσκονται ήδη στο σημείο για την αποκατάσταση της βλάβης. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Προκήρυξη Σύμβασης Ανοικτής Διαδικασίας για την κατασκευή του έργου: “Κατασκευή Αγωγού Υδροδότησης Νέου Νοσοκομείου”
Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Χαλκίδας (Δ.Ε.Υ.Α.Χ.) προκηρύσσει την με ανοικτή διαδικασία επιλογή αναδόχου μέσω του ΕΣΗΔΗΣ για την κατασκευή του έργου: “Κατασκευή Αγωγού Υδροδότησης Νέου Νοσοκομείου” με Προϋπολογισμό, χωρίς ΦΠΑ €230.000,00.
Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί με χρήση της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του Εθνικού συστήματος Ηλεκτρονικών Δημόσιων Συμβάσεων (Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ.).
Οι προσφορές θα υποβάλλονται από τους οικονομικούς φορείς ηλεκτρονικά στην διαδικτυακή πύλη www.promitheus.gov.gr, του συστήματος με ημερομηνία λήξης υποβολής προσφορών την 11/03/2020, ημέρα Τετάρτη και ώρα 13:00.
Ως ημερομηνία και ώρα ηλεκτρονικής αποσφράγισης των προσφορών ορίζεται η 16/03/2020, ημέρα Δευτέρα και ώρα 10:00 π.μ.
Για περισσότερες πληροφορίες κατεβάστε τα σχετικά έγγραφα πατώντας εδώ καθώς και όλα σχέδια πατώντας εδώ
Σχετικά Άρθρα
Λόγω προβλημάτων της ΔΕΗ στην Παραλίμνη, θα υπάρξουν προβλήματα υδροδότησης στη Δροσιά και σε τμήματα της Κανήθου. ΕΚ ΤΗΣ ΔΕΥΑΧ

