Ανοιχτή διαδικασία επιλογής αναδόχου για την κατασκευή του έργου: “Εξωτερικό δίκτυο ύδρευσης Δ.Κ. Παραλίας Αυλίδας Δ.Ε. Αυλίδας Δ. Χαλκιδέων”

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Χαλκίδας (Δ.Ε.Υ.Α.Χ.) προκηρύσσει την με ανοικτή διαδικασία επιλογή αναδόχου μέσω του ΕΣΗΔΗΣ για την κατασκευή του έργου: “ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΔΡΕΥΣΗΣ Δ.Κ. ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΥΛΙΔΑΣ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ”, με προϋπολογισμό, χωρίς ΦΠΑ €580.000,00.

Το έργο ανήκει στις κατηγορίες των: ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ Ή ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ.

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί με χρήση της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του Εθνικού συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ.).

Οι προσφορές θα υποβάλλονται από τους οικονομικούς φορείς ηλεκτρονικά στη διαδικτυακή πύλη www.promitheus.gov.gr, του συστήματος με ημερομηνίας λήξης υποβολής προσφορών την 18/11/2019, ημέρα Δευτέρα και ώρα 14:00.

Ως ημερομηνία και ώρα ηλεκτρονικής αποσφράγισης των προσφορών ορίζεται η 21/11/2019, ημέρα Παρασκευή και ώρα 10:00 μ.μ.

Για να κατεβάστε όλα τα σχετικά έγγραφα πατήστε εδώ

Για να κατεβάσετε όλα τα απαραίτητα σχέδια πατήστε εδώ και εδώ

 

Σχετικά Άρθρα

11 Απρ

Οι εργασίες είναι αναγκαίες προκειμένου να αποκατασταθεί έκτακτη βλάβη του αγωγού διάθεσης λυμάτων του Κέντρου Επεξεργασίας Λυμάτων Νέας Αρτάκης. Η εν λόγω εργασίες περιλαμβάνουν: Την τοποθέτηση μιας «σέλας» προς αποκατάσταση της βλάβης του βαρυτικού αγωγού εξόδου Φ400. Την άντληση του νερού από τις οπές γύρω από τον αγωγό Φ400. Την τοποθέτηση τεσσάρων ανοικτών γωνιών 450 […]

17 Ιούν

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Χαλκίδας ( Δ.Ε.Υ.Α.Χ.) διακηρύσσει Ανοικτό Ηλεκτρονικό Διαγωνισμό, με σφραγισμένες προσφορές, για τη «ΜΙΣΘΩΣΗ ΣΚΑΠΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΕΡΓΩΝ, ΦΟΡΤΗΓΩΝ, ΜΙΚΡΟΥ ΦΟΡΤΩΤΗ & ΗΛΕΚΤΡΟΓΕΝΝΗΤΡΙΩΝ», συνολικού προϋπολογισμού 155.810,00 € (χωρίς ΦΠΑ 24%) και με κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει τιμής και θα διεξαχθεί βάσει του Ν. 4412/2016 (ΦΕΚ 147/Α΄/08.08.2016) […]

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP