Πρόσκληση για την επιλογή αναδόχου της μίσθωσης «Μακροχρόνια μίσθωση τριών (3) καινούριων αυτοκινήτων»

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Χαλκίδας ( Δ.Ε.Υ.Α.Χ.) διακηρύσσει, ανοικτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό, με σφραγισμένες προσφορές, για τη μίσθωση με τίτλο «Μακροχρόνια
μίσθωση τριών (3) καινούριων αυτοκινήτων», συνολικού προϋπολογισμού 53.568,00 € συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24% (προϋπολογισμός χωρίς ΦΠΑ 43.200,00 €, ΦΠΑ: € 10.368,00 €) και με
κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, βάσει τιμής και θα διεξαχθεί βάσει του Ν. 4412/2016 (ΦΕΚ 147/Α΄/08.08.2016) Δημόσιες Συμβάσεις Έργων, Προμηθειών και Υπηρεσιών (προσαρμογή στις Οδηγίες 2014/24/ΕΕ και 2014/25/ΕΕ), όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει.
Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί με χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ) μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του συστήματος. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για το πλήρες κείμενο της διακήρυξης από την διαδικτυακή Πύλη του Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ www.promitheus.gov.gr με κωδικό αριθμό συστήματος 372378.
(πληροφορίες: Μαστρογιάννη Ελένη, τηλ.: +30 22210 62615 τις εργάσιμες ημέρες και ώρες).
Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των προσφορών είναι η 21/05/2025, ημέρα Τετάρτη και ώρα 14:30.

Για περισσότερες λεπτομέρειες διαβάστε όλα τα σχετικά έγγραφα πατώντας εδώ

 

Σχετικά Άρθρα

2 Ιούλ

Ο Πρόεδρος Δ.Σ./Δ.Ε.Υ.Α.Χ. ανακοινώνει την προσωρινή αναστολή της διεξαγωγής του προγραμματισμένου για τη Δευτέρα 06 Ιουλίου 2015 και ώρα 10:00π.μ. Ανοιχτού Διαγωνισμού για την «Προμήθεια χημικών υλικών», εξ’ αιτίας κωλύματος έκδοσης εγγυητικών επιστολών από Τραπεζικά Ιδρύματα μετά την δημοσίευση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου για την «Τραπεζική αργία βραχείας διάρκειας» (ΦΕΚ 65/ 28 Ιουνίου 2015).

6 Ιούλ

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Χαλκίδας (Δ.Ε.Υ.Α.Χ.) ενημερώνει τους πολίτες ότι λόγω εργασιών σήμερα Πέμπτη 06-07-2023, θα έχουμε τεχνική παρέμβαση στο δίκτυο Ύδρευσης  Δ.Ε.Υ.Α.Χ. με διάρκεια 3 περίπου ωρών (08:00 – 11:00), με αποτέλεσμα τη διακοπή υδροδότησης που θα επηρεάσει τους καταναλωτές της περιοχής Ζέφυρου. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP