Πρόσκληση για την παροχή υπηρεσιών για την ετήσια συντήρηση – αναγόμωση και υδραυλική δοκιμή πυροσβεστήρων

Η Δ.Ε.Υ.Α. ΧΑΛΚΙΔΑΣ ενδιαφέρεται να αναθέσει την παροχή υπηρεσιών για την ετήσια συντήρηση – αναγόμωση και υδραυλική δοκιμή των πυροσβεστήρων που είναι εγκατεστημένοι στα τμήματα της ΔΕΥΑΧ καθώς και των οχημάτων αλλά και την τυχόν προμήθεια πυροσβεστήρων που κρίνονται απαραίτητοι να αντικατασταθούν όπου η διάρκεια των υφιστάμενων έχει λήξει, σύμφωνα με τη συνημμένη Τεχνική Έκθεση.

Προς απόδειξη της μη συνδρομής των λόγων αποκλεισμού από διαδικασίες σύναψης δημοσίων συμβάσεων των παρ.1 και 2 του άρθρου 73 του Ν.4412/2016, παρακαλούμε, μαζί με την προσφορά σας, να μας αποστείλετε τα παρακάτω δικαιολογητικά:

α.  Απόσπασμα ποινικού μητρώου (έκδοσης τελευταίου τριμήνου) ή Υπεύθυνη Δήλωση σύμφωνα με τα οριζόμενα στην παράγραφο 7αγ του άρθρου 43 του ν.4605/2019.  Η υποχρέωση αφορά ιδίως: αα) στις περιπτώσεις εταιρειών περιορισμένης ευθύνης (Ε.Π.Ε.) και προσωπικών εταιρειών (Ο.Ε. και Ε.Ε.), τους διαχειριστές, ββ) στις περιπτώσεις ανωνύμων εταιρειών (Α.Ε.), τον Διευθύνοντα Σύμβουλο, καθώς και όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

β. Φορολογική ενημερότητα σε ισχύ την ημερομηνία υποβολής της προσφοράς.

γ. Ασφαλιστική ενημερότητα (άρθρο 80 παρ.2 του Ν.4412/2016) σε ισχύ την ημερομηνία υποβολής της προσφοράς.

δ. Αντίγραφο μητρώου μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων.

ε. Εφόσον πρόκειται για  νομικό πρόσωπο, αποδεικτικά έγγραφα νομιμοποίησης του νομικού προσώπου (άρθρο 93 του Ν.4412/2016) (Καταστατικό, γενικό πιστοποιητικό ΓΕΜΗ, πιστοποιητικό ισχύουσας εκπροσώπησης κ.λ.π.). Τυχόν πιστοποιητικά ΓΕΜΗ θα πρέπει να έχουν εκδοθεί εντός τριάντα (30) εργάσιμων ημερών από την υποβολή τους.

Τα ως άνω δικαιολογητικά δύνανται να κατατεθούν είτε μαζί με την οικονομική προσφορά ή σε σημείο πριν την ανάθεση.

Όσον αφορά στην τεχνική ικανότητα για την εκτέλεση της υπηρεσίας, απαιτείται ο ενδιαφερόμενος να διαθέτει και να προσκομίσει εγγράφως επί ποινή αποκλεισμού:

α) Πιστοποιητικό έγκρισης κανονισμού λειτουργίας αναγνωρισμένης εταιρείας περιοδικού ελέγχου, συντήρησης και αναγόμωσης πυροσβεστήρων χαμηλής και υψηλής πίεσης.

β) Πιστοποιητικό επάρκειας αρμοδίου ατόμου.

 

Κριτήριο ανάθεσης ορίζεται η συμφερότερη προσφορά βάσει τιμής για το σύνολο των εργασιών και προμηθειών της συνημμένης Τεχνικής Έκθεσης.

Δεν απαιτείται εγγύηση συμμετοχής και εγγύηση καλής εκτέλεσης για τις συμβάσεις αξίας ίσης ή κατώτερης από το ποσό των τριάντα χιλιάδων (30.000) ευρώ.

Θα προτιμηθεί τρόπος πληρωμής με πίστωση τριών μηνών από την ημερομηνία έκδοσης του τιμολογίου.

Αναφορικά με τον τρόπο πληρωμής και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για πληρωμή του Προμηθευτή, ισχύουν οι όροι του άρθρου 200 του Ν.4412/2016.

Η προσφορά με τα δικαιολογητικά πρέπει να αποσταλεί στο Γραφείο Προμηθειών της Δ.Ε.Υ.Α.Χ. ή μέσω e-mail (gprom@deyax.gr), το αργότερο έως 30-07-2021, ημέρα Παρασκευή και ώρα 10:00 π.μ.

Κατεβάστε την τεχνική έκθεση πατώντας εδώ

 

Η Υπεύθυνη
Γραφείου Προμηθειών
Ελένη Μαστρογιάννη                                                                      

 

Θεωρήθηκε
Η Δ/ντρια Διοικ/κών
&  Οικονομικών Υπηρεσιών
Νίκη Ζαχαρού

Σχετικά Άρθρα

22 Νοέ

Η Δ.Ε.Υ.Α. ΧΑΛΚΙΔΑΣ ενδιαφέρεται να αναθέσει την αντικατάσταση οριζόντιας πολυβάθμιας αντλίας λόγω βλάβης και ασύμφορης οικονομικά επισκευής της υφιστάμενης, η οποία βρίσκεται στην θέση Χαραυγή – Δ.Ε. Χαλκίδας, σύμφωνα με τη συνημμένη Τεχνική Έκθεση. Σε εφαρμογή της  παρ. 9  του άρθρου 107 του Ν.4797/2017 με την οποία προστέθηκε η παρ. 11 στο άρθρο 73 του […]

8 Ιούλ

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Χαλκίδας (Δ.Ε.Υ.Α.Χ), ενημερώνει τους πολίτες ότι θα πραγματοποιηθεί διακοπή υδροδότησης, λόγω προγραμματισμένων εργασιών, που θα  επηρεάσει την περιοχή του Δοκού, την Παρασκευή 8 Ιουλίου από ώρα 22:00 έως και 08:00 το πρωί του Σαββάτου 09-07-22. Παρακαλούμε για την κατανόηση σας. Εκ της Δ.Ε.Υ.Α.Χ

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP