Πρόσκληση για την ανάθεση επισκευής αντλίας λυμάτων

Η Δ.Ε.Υ.Α. ΧΑΛΚΙΔΑΣ ενδιαφέρεται να αναθέσει την επισκευή της αντλίας λυμάτων της εταιρίας KSB TESMA, ισχύος 3,15KW, KRTF 100-205/24 και σειριακό αριθμό S/N : 500078/7 του αντλιοστασίου «E» , λόγω βλάβης που παρουσίασε και μη λειτουργίας της, σύμφωνα με τη συνημμένη Τεχνική Έκθεση.

Σε εφαρμογή της  παρ. 9  του άρθρου 107 του Ν.4497/2017 με την οποία προστέθηκε η παρ. 11 στο άρθρο 73 του ν. 4412/2016 δεν απαιτείται να προσκομίσετε μαζί με την οικονομική σας προσφορά, τα δικαιολογητικά περί μη αποκλεισμού από τη σύναψη δημοσίων συμβάσεων.

Δεν απαιτείται εγγύηση συμμετοχής και εγγύηση καλής εκτέλεσης για τις συμβάσεις αξίας ίσης ή κατώτερης από το ποσό των τριάντα χιλιάδων (30.000) ευρώ.

Η διάρκεια της Σύμβασης ορίζεται σε είκοσι (20) ημέρες από την ημερομηνία υπογραφής του Συμφωνητικού.

Θα προτιμηθεί τρόπος πληρωμής με πίστωση τριών μηνών από την ημερομηνία έκδοσης του τιμολογίου.α

Αναφορικά με τον τρόπο πληρωμής και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για πληρωμή του Προμηθευτή, ισχύουν οι όροι του άρθρου 200 του Ν.4412/2016.

Η προσφορά πρέπει να αποσταλεί στο Γραφείο Προμηθειών της Δ.Ε.Υ.Α.Χ. ή στο e-mail gprom@deyax.gr, το αργότερο έως τις 23-07-2021 και ώρα 10:00 π.μ.

Κατεβάστε την τεχνική έκθεση πατώντας εδώ

 

 

Η Υπεύθυνη
Γραφείου Προμηθειών
Ελένη Μαστρογιάννη                                                                      

 

Θεωρήθηκε
Η Δ/ντρια Διοικ/κών
&  Οικονομικών Υπηρεσιών
Νίκη Ζαχαρού

Σχετικά Άρθρα

21 Μάι

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Χαλκίδας (Δ.Ε.Υ.Α.Χ.) Ενημερώνει τους πολίτες ότι λόγω έκτακτων εργασιών στο δίκτυο Ύδρευσης της  Δ.Ε.Υ.Α.Χ. στη Δροσιά, θα έχουμε διακοπή νερού σήμερα Τρίτη 21-05-2024 από τις 12:00 – 15:30 περίπου. Η διακοπή θα επηρεάσει  τη Δροσιά. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.   Εκ της ΔΕΥΑΧ

22 Μάι

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Χαλκίδας ( Δ.Ε.Υ.Α.Χ.) διακηρύσσει Επαναληπτικό Ανοικτό Ηλεκτρονικό Διαγωνισμό, με σφραγισμένες προσφορές, για την παροχή γενικών υπηρεσιών με τίτλο «Παροχή υπηρεσίας ασφάλισης προσωπικού και οχημάτων της Δ.Ε.Υ.Α.Χ.», συνολικού προϋπολογισμού 98.000,00 € χωρίς επιβάρυνση ΦΠΑ 24% και με κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει τιμής και θα διεξαχθεί […]

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP