Πρόσκληση για την ανάθεση κατασκευής καλυμμάτων φρεατίου

Η Δ.Ε.Υ.Α. ΧΑΛΚΙΔΑΣ ενδιαφέρεται να αναθέσει την κατασκευή δύο (2) καλυμμάτων φρεατίου για τις ανάγκες του Ταχυδιυλιστηρίου Αυλίδας, σύμφωνα με τη συνημμένη Τεχνική Έκθεση.

Σε εφαρμογή της  παρ. 9  του άρθρου 107 του Ν.4497/2017 με την οποία προστέθηκε η παρ. 11 στο άρθρο 73 του ν. 4412/2016 δεν απαιτείται να προσκομίσετε μαζί με την οικονομική σας προσφορά, τα δικαιολογητικά περί μη αποκλεισμού από τη σύναψη δημοσίων συμβάσεων.

Δεν γίνονται δεκτές εναλλακτικές προσφορές.

Κριτήριο ανάθεσης ορίζεται η συμφερότερη προσφορά βάσει τιμής.

Στην προσφορά θα αναγράφεται ο χρόνος παράδοσης της προμήθειας καθώς και κάθε τεχνικό στοιχείο που είναι απαραίτητο για την τεχνική αξιολόγησή της.

Επισημαίνεται ότι προκειμένου να γίνει δεκτή η προσφορά θα πρέπει να συνοδεύεται από αντίγραφο λογ/σμού ύδρευσης και αποχέτευσης (ισχύει μόνο για τους προμηθευτές που έχουν έδρα ή υποκαταστήματα στο Δήμο Χαλκιδέων.

Δεν απαιτείται εγγύηση συμμετοχής και εγγύηση καλής εκτέλεσης για τις συμβάσεις αξίας ίσης ή κατώτερης από το ποσό των είκοσι χιλιάδων (20.000) ευρώ.

Αναφορικά με τον τρόπο πληρωμής και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για πληρωμή του Προμηθευτή, ισχύουν οι όροι του άρθρου 200 του Ν.4412/2016 καθώς και η προηγούμενη εξόφληση τυχόν οφειλών του Προμηθευτή προς τη Δ.Ε.Υ.Α.Χ.

Θα προτιμηθεί τρόπος πληρωμής με πίστωση τριών μηνών από την ημερομηνία έκδοσης του τιμολογίου.

Η προσφορά πρέπει να αποσταλεί στο Γραφείο Προμηθειών της Δ.Ε.Υ.Α.Χ. ή στο e-mail gprom@deyax.gr, το αργότερο έως 12-04-2021, ημέρα Δευτέρα και ώρα 11:00 π.μ.

Κατεβάστε τα σχετικά έγγραφα πατώντας εδώ

 

Η Υπεύθυνη
Γραφείου Προμηθειών
Ελένη Μαστρογιάννη                                                                       

 

Θεωρήθηκε
Η Δ/ντρια Διοικ/κών
&  Οικονομικών Υπηρεσιών
Νίκη Ζαχαρού

 

Σχετικά Άρθρα

17 Οκτ

Η Δ.Ε.Υ.Α. ΧΑΛΚΙΔΑΣ ενδιαφέρεται να αναθέσει την προμήθεια ανταλλακτικών για το  με αρ. κυκλοφ. EIB 783 (Δίκυκλο) υπηρεσιακό όχημα, ήτοι αναλυτικά:   1 τμχ σαμπρέλα 1 τμχ σινεμπλοκ τροχού 1 τμχ λάδι 10W40 1 τμχ λάστιχο ΕΜ FED 1 τμχ λάμπα 1 τμχ λαμπάκι φλας 1 σετ φερμουίτ πίσω Τοποθέτηση σαμπρέλας Τοποθέτηση σινεμπλοκ Επισκευή φλας […]

26 Σεπ

Η Δ.Ε.Υ.Α. ΧΑΛΚΙΔΑΣ ενδιαφέρεται να αναθέσει την προμήθεια ανταλλακτικών για το  με αρ. κυκλοφ. XAΕ 6627 (ΤΟΥΟΤΑ COROLA) υπηρεσιακό όχημα, ήτοι αναλυτικά: 1 τμχ φλασέρ φώτων 1 τμχ ρελέ φώτων 1 σετ επισκευής ελαστικού Εργασία επισκευής Σε εφαρμογή της  παρ. 9  του άρθρου 107 του Ν.4497/2017 με την οποία προστέθηκε η παρ. 11 στο άρθρο […]

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP