Έγκριση ρύθμισης οφειλών ύδρευσης των καταναλωτών

Με τη με αρ. 58 απόφαση του ΔΣ της ΔΕΥΑ Χαλκίδας, λόγω των οικονομικών δυσκολιών, που έχουν προκύψει λόγω της πανδημίας covid-19, προς διευκόλυνση των καταναλωτών εγκρίθηκε η ρύθμιση οφειλών ύδρευσης, ως εξής:

  1. Οι δόσεις να μην είναι περισσότερες από 50 μηνιαίες και ισόποσες. Κάθε δόση πλην της τελευταίας να μην είναι μικρότερη των είκοσι ευρώ (20€).
  2. Εάν η οφειλή πληρωθεί εφ’ άπαξ να αφαιρούνται οι τόκοι.
  3. Αν παρέλθει 1 μήνας από την ημερομηνία λήξης εκάστης δόσης τότε η ρύθμιση θα καταργείται αυτοδίκαια και δεν θα μπορούν να υπαχθούν σε νέα ρύθμιση διακανονισμού.
  4. Απαραίτητη προϋπόθεση για τη διατήρηση του διακανονισμού να είναι η εξόφληση των τρεχόντων λογαριασμών.
  5. Η αίτηση του οφειλέτη για υπαγωγή στη ρύθμιση να υποβάλλεται στη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης – Αποχέτευσης. Για τη ρύθμιση το αίτημα να εξετάζεται από τον Γενικό Δ/ντη της ΔΕΥΑΧ, κατόπν σχετικής εισήγησης της Οικονομικής Υπηρεσίας.

Σχετικά Άρθρα

30 Μάι

Η Δ.Ε.Υ.Α. ΧΑΛΚΙΔΑΣ ενδιαφέρεται να αναθέσει την προμήθεια μιας αντεπίστροφης βαλβίδας (ακαθάρτων) DN200 – PN16, σύμφωνα με τη συνημμένη Τεχνική Έκθεση. Επισημαίνεται ότι τα έξοδα μεταφοράς του ως άνω είδους στον τόπο παράδοσης που θα υποδείξει η αρμόδια υπηρεσία της Επιχείρησης βαρύνουν τον Προμηθευτή. Λόγω κατεπείγουσας ανάγκης απαιτείται το ως άνω είδος να είναι ετοιμοπαράδοτο. […]

6 Δεκ

Η Δ.Ε.Υ.Α. ΧΑΛΚΙΔΑΣ ενδιαφέρεται να αναθέσει την προμήθεια σωλήνων αποχέτευσης, σύμφωνα με τη συνημμένη Τεχνική Έκθεση. Επισημαίνεται ότι προκειμένου να γίνει δεκτή η προσφορά των ενδιαφερομένων θα πρέπει να συνοδεύεται από αντίγραφο λογαριασμού ύδρευσης και αποχέτευσης καθώς και υπεύθυνη δήλωση για το χρόνο παράδοσης των ως άνω υλικών. Σε εφαρμογή της  παρ. 9  του άρθρου […]

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP