Πρόσκληση για την προμήθεια αναλώσιμων υλικών

Η Δ.Ε.Υ.Α. ΧΑΛΚΙΔΑΣ ενδιαφέρεται να αναθέσει την προμήθεια αναλώσιμων υλικών, σακούλες βαρέως τύπου, απαραίτητες σε εργασίες συντήρησης και επισκευής των δικτύων ύδρευσης και αποχέτευσης, καθαρισμό αντλιοστασίων ακαθάρτων, καθώς και για τη μεταφορά λογαριασμών ύδρευσης-αποχέτευσης,  σύμφωνα  με τη συνημμένη Τεχνική Έκθεση.

Επισημαίνεται ότι τα έξοδα μεταφοράς των ως άνω υλικών στον χώρο που θα υποδείξει η Υπηρεσία βαρύνουν τον Προμηθευτή.

Προς απόδειξη της μη συνδρομής των λόγων αποκλεισμού από διαδικασίες σύναψης δημοσίων συμβάσεων των παρ.1 και 2 του άρθρου 73 του Ν.4412/2016, παρακαλούμε, μαζί με την προσφορά σας, να μας αποστείλετε τα παρακάτω δικαιολογητικά:

α. Απόσπασμα ποινικού μητρώου έκδοσης τελευταίου τριμήνου. Η υποχρέωση αφορά ιδίως: αα) στις περιπτώσεις εταιρειών περιορισμένης ευθύνης (Ε.Π.Ε.) και προσωπικών εταιρειών (Ο.Ε. και Ε.Ε.), τους διαχειριστές, ββ) στις περιπτώσεις ανωνύμων εταιρειών (Α.Ε.), τον Διευθύνοντα Σύμβουλο, καθώς και όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

β. Φορολογική ενημερότητα σε ισχύ.

γ. Ασφαλιστική ενημερότητα σε ισχύ (άρθρο 80 παρ.2 του Ν.4412/2016) που εκδίδεται από την αρμόδια αρχή.

δ. Πιστοποιητικό εγγραφής στο Επιμελητήριο (ΓΕΜΗ για τα νομικά πρόσωπα).

ε. Εφόσον πρόκειται για  νομικό πρόσωπο, αποδεικτικά έγγραφα νομιμοποίησης του νομικού προσώπου (άρθρο 93 του Ν.4412/2016).

στ) Δείγμα από κάθε είδος που αναφέρεται στην Τεχνική Έκθεση.

Τα δικαιολογητικά από (α) έως και (ε) θα υποβάλλονται με την προσφορά ή έστω σε σημείο πριν την ανάθεση.

Δεν απαιτείται εγγύηση συμμετοχής και εγγύηση καλής εκτέλεσης για τις συμβάσεις αξίας ίσης ή κατώτερης από το ποσό των είκοσι χιλιάδων (20.000) ευρώ.

Αναφορικά με τον τρόπο πληρωμής και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για πληρωμή του αναδόχου, ισχύουν οι όροι του άρθρου 200 του Ν.4412/2016.

Η προσφορά με τα συνημμένα δικαιολογητικά και τα δείγματα πρέπει να υποβληθεί στο Γραφείο Προμηθειών της Δ.Ε.Υ.Α.Χ. σε σφραγισμένο φάκελο, το αργότερο έως 24-05-2021, ημέρα Δευτέρα και ώρα 10:00 π.μ.

Κατεβάστε την τεχνική έκθεση πατώντας εδώ

 

Η Υπεύθυνη Γραφείου                            Η Δ/ντρια Διοικ/κών

Προμηθειών Δ.Ε.Υ.Α.Χ.                          & Οικ/κών Υπηρεσιών

 

Ελένη Μαστρογιάννη                              Νίκη Ζαχαρού

 

Σχετικά Άρθρα

7 Απρ

Η Δ.Ε.Υ.Α. ΧΑΛΚΙΔΑΣ ενδιαφέρεται να αναθέσει την κατασκευή δύο (2) καλυμμάτων φρεατίου για τις ανάγκες του Ταχυδιυλιστηρίου Αυλίδας, σύμφωνα με τη συνημμένη Τεχνική Έκθεση. Σε εφαρμογή της  παρ. 9  του άρθρου 107 του Ν.4497/2017 με την οποία προστέθηκε η παρ. 11 στο άρθρο 73 του ν. 4412/2016 δεν απαιτείται να προσκομίσετε μαζί με την οικονομική […]

24 Οκτ

Η Δ.Ε.Υ.Α. ΧΑΛΚΙΔΑΣ ενδιαφέρεται να αναθέσει την προμήθεια και αντικατάσταση ενός ηλεκτρονικού ρυθμιστή πίεσης ρυθμιζόμενου, σύμφωνα με τη συνημμένη Τεχνική Έκθεση. Επισημαίνεται ότι προκειμένου να γίνει δεκτή η προσφορά των ενδιαφερομένων θα πρέπει να συνοδεύεται από αντίγραφο λογαριασμού ύδρευσης και αποχέτευσης. Σε εφαρμογή της  παρ. 9  του άρθρου 107 του Ν.4497/2017 με την οποία προστέθηκε η […]

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP