Πρόσκληση για την επιλογή αναδόχου προμήθειας με τίτλο “Εξοπλισμός Διαχείρισης Παραγόμενης Ιλύος στο Κέντρο Λυμάτων Χαλκίδας”

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Χαλκίδας ( Δ.Ε.Υ.Α.Χ.), διακηρύσσει, ανοικτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό, με σφραγισμένες προσφορές, για την προμήθεια με τίτλο «ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΑΡΑΓΟΜΕΝΗΣ ΙΛΥΟΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΥΜΑΤΩΝ ΧΑΛΚΙΔΑΣ» με προϋπολογισμό ποσού δύο εκατομμυρίων πεντακοσίων ογδόντα χιλιάδων ευρώ (2.580.000,00 €), χωρίς το Φ.Π.Α, και με κριτήριο ανάθεσης της σύμβασης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, βάσει βέλτιστης σχέσης ποιότητας – τιμής, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 4412/2016.
Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί με χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ) μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του συστήματος.

Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των προσφορών είναι η 25/02/2021 και ώρα 14:30.

Πληροφορίες: Κανάρης Σταμάτης, τηλ.: +30 22210 61317 τις εργάσιμες ημέρες και ώρες

Για περισσότερες πληροφορίες κατεβάστε όλα τα σχετικά έγγραφα πατώντας εδώ

Σχετικά Άρθρα

12 Απρ

O Πρόεδρος Δ.Σ./Δ.Ε.Υ.Α.Χ. διακηρύσσει ανοιχτό ηλεκτρονικό μειοδοτικό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές για την ανάδειξη αναδόχου της Παροχής Υπηρεσίας «Συντήρηση δικτύων ύδρευσης-αποχέτευσης Δ.Ε.Υ.Α. Χαλκίδας», με προϋπολογισμό εκατόν ενενήντα εννέα χιλιάδων εννιακοσίων ενενήντα πέντε ευρώ (199.995,00 €) χωρίς τον Φ.Π.Α. και με κριτήριο ανάθεσης της σύμβασης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, μόνο βάσει τιμής, σύμφωνα […]

23 Μάι

Για τις συνδέσεις των ακινήτων με το δίκτυο αποχέτευσης ακαθάρτων της Δ.Ε. Ν. Αρτάκης του Δήμου Χαλκιδέων, σύμφωνα και με τα συνημμένα (Τεχνική Έκθεση, Προϋπολογισμό, Προμέτρηση, Τιμολόγιο), απαιτείται να κατασκευασθούν: α) Πλήρης κατασκευή 25 συνδέσεων ακινήτων με σωλήνες Φ160/Σ41 συνολικού μήκους 125μ. β) Κατασκευή-τοποθέτηση 25 φρεατίων ελέγχου και καθαρισμού των συνδέσεων. Στη μελέτη περιλαμβάνεται η […]

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP