Βλάβη σε αγωγό υδροδότησης στον Άγιο Νικόλαο Ληλαντίων (Μπούρτζι)

Ενημερώνουμε τους καταναλωτές ότι, λόγω βλάβης σε αγωγό ύδρευσης στον Άγιο Νικόλαο Ληλαντίων (Μπούρτζι), θα υπάρξει διακοπή υδροδότησης σήμερα, Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου, για περίπου 4 ώρες, η οποία θα επηρεάσει την ευρύτερη περιοχή. Εκτιμάται ότι μέχρι τις 16:00 περίπου, θα έχει αποκατασταθεί η βλάβη, καθώς τα συνεργεία της Δ.Ε.Υ.Α.Χ. καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για την ταχύτερη αποκατάστασή της.

Σχετικά Άρθρα

6 Αυγ

Η Δ.Ε.Υ.Α. ΧΑΛΚΙΔΑΣ ενδιαφέρεται να αναθέσει την προμήθεια και εγκατάσταση μιας (1) κεντρικής μονάδας Η/Υ, μιας (1) οθόνης PC και ενός ενσύρματου mouse, σύμφωνα με τις συνημμένες Τεχνικές Εκθέσεις. Σε εφαρμογή της  παρ. 9  του άρθρου 107 του Ν.4497/2017 με την οποία προστέθηκε η παρ. 11 στο άρθρο 73 του ν. 4412/2016 δεν απαιτείται να […]

14 Οκτ

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης & Αποχέτευσης Χαλκίδας – Δευαχ ενημερώνει τους πολίτες ότι, λόγω βλάβης που προκλήθηκε από τις εργασίες επέκτασης του φυσικού αερίου, στο δίκτυο ύδρευσης της Δ.Ε.Υ.Α.Χ., θα υπάρξει διακοπή νερού για 2 περίπου ώρες στην ευρύτερη περιοχή της Νεάπολης Χαλκίδας.

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP