Πρόσκληση για την προμήθεια φυσητήρων για το Κ.Λ.Χ.

Η Δ.Ε.Υ.Α.ΧΑΛΚΙΔΑΣ ενδιαφέρεται να αναθέσει την προμήθεια  φυσητήρων για το Κέντρο Λυμάτων Χαλκίδας,  σύμφωνα με τη συνημμένη Τεχνική Έκθεση.

Προς απόδειξη της μη συνδρομής των λόγων αποκλεισμού από διαδικασίες σύναψης δημοσίων συμβάσεων των παρ.1 και 2 του άρθρου 73 του Ν.4412/2016, παρακαλούμε, μαζί με την προσφορά σας, να μας αποστείλετε τα παρακάτω δικαιολογητικά:

α. Απόσπασμα ποινικού μητρώου έκδοσης τελευταίου τριμήνου. Η υποχρέωση αφορά ιδίως: αα) στις περιπτώσεις εταιρειών περιορισμένης ευθύνης (Ε.Π.Ε.) και προσωπικών εταιρειών (Ο.Ε. και Ε.Ε.), τους διαχειριστές, ββ) στις περιπτώσεις ανωνύμων εταιρειών (Α.Ε.), τον Διευθύνοντα Σύμβουλο, καθώς και όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

β. Φορολογική ενημερότητα σε ισχύ κατά την ημερομηνία υποβολής της προσφοράς.

γ. Ασφαλιστική ενημερότητα σε ισχύ κατά την ημερομηνία υποβολής της προσφοράς (άρθρο 80 παρ.2 του Ν.4412/2016) που εκδίδεται από την αρμόδια αρχή.

δ. Πιστοποιητικό εγγραφής στο Επιμελητήριο σε ισχύ κατά την ημερομηνία υποβολής της προσφοράς.

ε. Εφόσον πρόκειται για  νομικό πρόσωπο, αποδεικτικά έγγραφα νομιμοποίησης του νομικού προσώπου (άρθρο 93 του Ν.4412/2016). Τυχόν πιστοποιητικά ΓΕΜΗ, να είναι έκδοσης εντός τριάντα (30) εργάσιμων ημερών από την υποβολή τους.

στ. Αντίγραφο λογ/σμού ύδρευσης και αποχέτευσης (ισχύει μόνο για τους προμηθευτές που έχουν έδρα ή υποκαταστήματα στο Δήμο Χαλκιδέων).

Τα ως άνω δικαιολογητικά θα υποβάλλονται με την προσφορά ή έστω σε σημείο πριν την ανάθεση.

Ακολουθούν τα δικαιολογητικά που επί ποινή αποκλεισμού, οφείλει να καταθέσει ο προμηθευτής μαζί με τη προσφορά του.

  • Πιστοποιητικά σε ισχύ κατά ISO 9001:2015 / 14001:2015 / 18001:2007
  • Πιστοποιητικό κατασκευαστή ISO 8573-1.
  • Έγγραφο που θα πιστοποιεί αδειοδοτημένο συνεργείο κατά ISO 9001.
  • Έγγραφη δήλωση του κατασκευαστικού οίκου περί αποκλειστικής εκπροσώπησης στην ελληνική αγορά για το προσφερόμενο είδος.
  • Έγγραφο εκπαίδευσης του τεχνικού προσωπικού του από το εργοστάσιο κατασκευής.
  • Υπεύθυνη δήλωση με επικύρωση του γνήσιου της υπογραφής ότι αναλαμβάνει την υποχρέωση να διαθέτει στην υπηρεσία ανταλλακτικά (κινητήρα, φυσητήρα, και επιμέρους τμημάτων π.χ. ιμάντες, λάδι, μανόμετρα κτλ.) του προσφερόμενου μηχανήματος για δέκα (10) τουλάχιστον έτη από την παράδοση αυτού με αποτέλεσμα την άριστη συνοχή και την εύρεση ανταλλακτικών από μία πηγή.
  • Κατάλογο νέων προμηθειών της τελευταίας πενταετίας σε τουλάχιστον 10 διαφορετικές εγχώριες εγκαταστάσεις επεξεργασίας λυμάτων οι οποίες λειτουργούν με μηχανήματα του ιδίου κατασκευαστή. Ο κατάλογος θα αναφέρει την Υπηρεσία και την ημερομηνία προμήθειας.
  • Κατάλογο επισκευασμένων μηχανημάτων της τελευταίας πενταετίας σε τουλάχιστον 10 διαφορετικές εγχώριες εγκαταστάσεις επεξεργασίας λυμάτων οι οποίες θα αφορούν μηχανήματα του ιδίου κατασκευαστή. Ο κατάλογος θα αναφέρει την Υπηρεσία και την ημερομηνία επισκευής.
  • Έγγραφο που θα πιστοποιεί τη χώρα κατασκευής του φυσητήρα (εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης).
  • Αναλυτική Τεχνική Περιγραφή των φυσητήρων σύμφωνα με τις απαιτήσεις της παρούσας μελέτης.
  • Αναλυτικό Μηχανολογικό Σχέδιο των φυσητήρων που θα βεβαιώνονται οι κύριες διαστάσεις τους στις τρεις κύριες όψεις (πρόσοψη, κάτοψη, πλάγια όψη) τουλάχιστον.
  •  Αναλυτικά Τεχνικά Στοιχεία των προσφερόμενων φυσητήρων (ισχύς κτλ.) στο οποίο θα φαίνεται και η καμπύλη απόδοσής τους.
  • Στην προσφορά του ο Προμηθευτής  θα αναφέρει τον χρόνο παράδοσης των φυσητήρων από την ημερομηνία ανάθεσης.
  • Υπεύθυνη Δήλωση με επικύρωση του γνησίου της υπογραφής, στην οποία ο προμηθευτής θα δηλώνει ότι έχει λάβει γνώση και αποδέχεται πλήρως τους όρους και απαιτήσεις της παρούσας μελέτης. 
  • Έντυπο βεβαίωσης επίσκεψης (όπως περιγράφεται στο κεφάλαιο 12. ε.) της συνημμένης Τεχνικής Έκθεσης, που θα χορηγηθεί υπογεγραμμένο στον προμηθευτή από την ΔΕΥΑΧ, τη μέρα της επίσκεψης.
  • Υπεύθυνη Δήλωση σχετικά με την ακρίβεια των υποβληθέντων ιδιωτικών εγγράφων.

Κριτήριο ανάθεσης ορίζεται η συμφερότερη προσφορά βάσει τιμής.

Τα έξοδα μεταφοράς και εκφόρτωσης βαρύνουν τον Προμηθευτή.

Η παράδοση των φυσητήρων θα γίνει σε χρόνο και τόπο καθ’ υπόδειξη της Υπηρεσίας.

Δεν απαιτείται εγγύηση συμμετοχής και εγγύηση καλής εκτέλεσης για τις συμβάσεις αξίας ίσης ή κατώτερης από το ποσό των είκοσι χιλιάδων (20.000) ευρώ.               

Αναφορικά με τον τρόπο πληρωμής και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για πληρωμή του αναδόχου, ισχύουν οι όροι του άρθρου 200 του Ν.4412/2016.

Η προσφορά με τα δικαιολογητικά πρέπει να αποσταλεί σε σφραγισμένο φάκελο στο Γραφείο Προμηθειών της Δ.Ε.Υ.Α.Χ. ή στο e-mail gprom@deyax.gr, το αργότερο έως τις 10-11-2020 και ώρα 11:00 π.μ.

Κατεβάστε την τεχνική έκθεση πατώντας εδώ

Η Υπεύθυνη
Γραφείου Προμηθειών
Ελένη Μαστρογιάννη

Θεωρήθηκε
Η Δ/ντρια Διοικ/κων
& Οικονομικών Υπηρεσιών
Νίκη Ζαχαρού

Σχετικά Άρθρα

26 Ιούν

Η Δ.Ε.Υ.Α. ΧΑΛΚΙΔΑΣ ενδιαφέρεται να αναθέσει την προμήθεια ανταλλακτικών για το  με αρ. κυκλοφ. XAΝ 1540 (SCODA PICK UP) υπηρεσιακό όχημα, ήτοι αναλυτικά: 1 τμχ αντλία φρένου 1 σετ σιαγώνες 1 τμχ υγρό φρένων Σε εφαρμογή της  παρ. 9  του άρθρου 107 του Ν.4497/2017 με την οποία προστέθηκε η παρ. 11 στο άρθρο 73 του […]

19 Μαρ

Η Δ.Ε.Υ.Α. ΧΑΛΚΙΔΑΣ ενδιαφέρεται να αναθέσει την επισκευή του με αρ. κυκλοφ. ME 63429 βυτίου ιδιοκτησίας της Δ.Ε.Υ.Α.Χ., ήτοι αναλυτικά: -Εξαγωγή, επισκευή και επανατοποθέτηση ταχογράφου   Σε εφαρμογή της  παρ. 9  του άρθρου 107 του Ν.4497/2017 με την οποία προστέθηκε η παρ. 11 στο άρθρο 73 του ν. 4412/2016 δεν απαιτείται να προσκομίσετε μαζί με […]

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP