Πρόσκληση για την «ΕΠΕΚΤΑΣH ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΟΜΒΡΙΩΝ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΜΟΥΣΩΝ Δ.Ε. ΑΥΛΙΔΑΣ»

Για την επέκταση του δικτύου αποχέτευσης ομβρίων στην οδό Μουσών Φάρου Δ.Ε. Αυλίδας, σύμφωνα και με τα συνημμένα (Τεχνική Περιγραφή, Προϋπολογισμός, Προμέτρηση, Τιμολόγιο, Αντιστίχιση με ΕΤΕΠ, ΕΣΥ).
To αντικείμενο της παρούσας αφορά στην επέκταση του δικτύου αποχέτευσης ομβρίων επί της οδού Μουσών και της οδού Τροίας στην περιοχή Φάρου Δ.Ε. Αυλίδας του Δήμου Χαλκιδέων.
Η εν λόγω περιοχή με την επέκταση του δικτύου αποχέτευσης ομβρίων θα προστατευθεί αντιπλημμυρικά και θα ανακουφιστεί σημαντικά κατά τη διάρκεια των έντονων βροχοπτώσεων.
Στο έργο περιλαμβάνεται η επέκταση δικτύου αποχ. ομβρίων επί των οδών Μουσών και Τροίας Δ.Ε. Αυλίδας συνολικού μήκους 125μ. Φ200/Σ41/ΠΛ, η κατασκευή συνολικά δέκα φρεατίων υδροσυλλογής με τη σύνδεσή τους με το δίκτυο συνολικού μήκους 50μ. Φ200/Σ41/ΠΛ καθώς και η τοποθέτηση 1 κεντρικού φρεατίου επίσκεψης.
Στη μελέτη περιλαμβάνεται η πλήρης αποκατάσταση των σημείων παρέμβασης στην προτέρα κατάσταση. Η άσφαλτος θα κοπεί με ασφαλτοκόπτη, τα προϊόντα εκσκαφής θα μεταφέρονται σε κατάλληλο χώρο και η πλήρωση του σκάμματος θα γίνει με άμμο προέλευσης λατομείου για την έδραση, τον εγκιβωτισμό και την προστασία του αγωγού, με θραυστό υλικό λατομείου (3Α) και κατάλληλα προιόντα εκσκαφών με συμπύκνωση.
Στην τιμή προσφοράς θα συμπεριλαμβάνονται όλα τα απαιτούμενα υλικά.
Ο προϋπολογισμός για την Επέκταση δικτύου αποχέτευσης ομβρίων στην οδό Μουσών Δ.Ε. Αυλίδας, (cpv: 45231300-8 «Κατασκευαστικές εργασίες για αγωγούς ύδρευσης και αποχέτευσης»), ανέρχεται στο ποσό των 13.997,18 € (χωρίς επιβάρυνση Φ.Π.Α. κατ’ εφαρμογή του άρθρου 1 του ν. 4281/2014.).
Παρατηρήσεις:
1) Οι προσφορές θα πρωτοκολληθούν και θα παραληφθούν ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΕΣ ως την Τρίτη 10/08/2021 στις 13.00 μ.μ. στο Γρ. Πρωτοκόλλου της Υπηρεσίας.
2) Πληροφορίες για το έργο θα δίνονται από την Τεχνική Υπηρεσία (κ. Πουλημενάκος).
3) Η προσφορά θα παραδοθεί σε κλειστό φάκελο υπογεγραμμένο από τον οικονομικό φορέα και θα αναγράφει επάνω: «ΠΡΟΣΦΟΡΑ για το έργο: «Επέκταση του δικτύου αποχέτευσης ομβρίων στην οδό Μουσών Δ.Ε. Αυλίδας».
4) Ο οικονομικός φορέας απαιτείται να διαθέτει και να προσκομίσει κατάλληλο εργοληπτικό πτυχίο σε ισχύ κατηγορίας Υδραυλικών εγγεγραμμένοι στα ΜΕΕΠ για έργα κατηγορίας
ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ ή στα Νομαρ χ ια κά Μητρώα στην κατηγορία των ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ έργωνέργων).
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ
ΧΑΛΚΙΔΑΣ
«Η ΑΡΕΘΟΥΣΑ»
5) Προς απόδειξη της μη συνδρομής των λόγων αποκλεισμού από διαδικασίες σύναψης δημοσίων συμβάσεων των παρ.1 και 2 του άρθρου 73 του Ν.4412/2016 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, θα πρέπει μαζί με την προσφορά να μας αποσταλλούν και τα παρακάτω δικαιολογητικά:
α) Απόσπασμα Ποινικού Μητρώου ή Υπεύθυνη Δήλωση. Η υποχρέωση αφορά: αα) Φυσικά Πρόσωπα, ββ) σε περιπτώσεις εταιρειών παριορισμένης ευθύνης (Ε.Π.Ε.) και προσωπικών εταιρειών (Ο.Ε. και Ε.Ε.) τους διαχειριστές, γγ) σε περιπτώσεις ανωνύμων εταιρειών (Α.Ε.) τον Διευθύνοντα Σύμβουλο καθώς και όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.
β) Φορολογική Ενημερότητα.
γ) Ασφαλιστική Ενημερότητα (άρθρο 80 παρ.2 του Ν. 4412/2016 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει).
δ) Πιστοποιητικά εκπλήρωσης οικονομικών υποχρεώσεων προς τους επαγγελματικούς τους φορείς.
ε) Εφόσον πρόκειται για νομικό πρόσωπο, αποδεικτικά έγγραφα νομομοποίησης του νομικού προσώπου (άρθρο 93 του Ν. 4412/2016 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει).
Τα δικαιολογητικά αυτά θα υποβάλλονται με την προσφορά ή έστω σε χρονικό σημείο πριν την ανάθεση.
6) Δεν απαιτείται εγγύηση συμμετοχής και εγγύηση καλής εκτέλεσης για τις συμβάσεις αξίας ίσης ή κατώτερης των είκοσι χιλιάδων (20.000) ευρώ.
7) Αναφορικά με τον τρόπο πληρωμής και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για πληρωμή του αναδόχου, ισχύουν οι όροι του άρθρου 200 του Ν. 4412/2016, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει.
8) Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται όλες οι κρατήσεις για φόρους και ασφαλιστικές εισφορές εκτός του Φ.Π.Α.

Κατεβάστε τα απαραίτητα έγγραφα πατώντας εδώ

Σχετικά Άρθρα

3 Ιούλ

Η Δ.Ε.Υ.Α. ΧΑΛΚΙΔΑΣ ενδιαφέρεται να αναθέσει την προμήθεια Θειικού αργιλίου για  την  Εγκατάσταση του Διυλιστηρίου Πόσιμου Νερού της Χαλκίδας Δημοτικής Ενότητας Αυλίδας, σύμφωνα με τη συνημμένη Τεχνική Έκθεση. Ο κάθε ενδιαφερόμενος προμηθευτής θα πρέπει να υποβάλλει επί ποινή αποκλεισμού τα παρακάτω: Τεχνικό φυλλάδια του υλικού στο οποίο θα αναφέρεται: α) η σύσταση του υλικού, χώρα […]

1 Νοέ

Η Δημοτική Επιχείριση Ύδρευσης κι Αποχέτευσης Χαλκίδας (Δ.Ε.Υ.Α.Χ.) ενημερώνει τους πολίτες ότι, λόγω βλάβης σε αγωγό ύδρευσης στην πάροδο Ορέστη Μακρή, θα υπάρξει διακοπή υδροδότησης, σήμερα Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2021, για περίπου 3 έως 4 ώρες, η οποία θα επηρεάσει την ευρύτερη περιοχή Παπαθανασίου έως τον Άγιο Ταξιάρχη και τη Λιανή Άμμο. Τα συνεργεία της […]

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP