Πρόσκληση για την επιλογή αναδόχου προμήθειας με τίτλο “Εξοπλισμός Διαχείρισης Παραγόμενης Ιλύος στο Κέντρο Λυμάτων Χαλκίδας”

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Χαλκίδας ( Δ.Ε.Υ.Α.Χ.), διακηρύσσει, ανοικτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό, με σφραγισμένες προσφορές, για την προμήθεια με τίτλο «ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΑΡΑΓΟΜΕΝΗΣ ΙΛΥΟΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΥΜΑΤΩΝ ΧΑΛΚΙΔΑΣ» με προϋπολογισμό ποσού δύο εκατομμυρίων πεντακοσίων ογδόντα χιλιάδων ευρώ (2.580.000,00 €), χωρίς το Φ.Π.Α, και με κριτήριο ανάθεσης της σύμβασης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, βάσει βέλτιστης σχέσης ποιότητας – τιμής, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 4412/2016.
Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί με χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ) μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του συστήματος.

Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των προσφορών είναι η 25/02/2021 και ώρα 14:30.

Πληροφορίες: Κανάρης Σταμάτης, τηλ.: +30 22210 61317 τις εργάσιμες ημέρες και ώρες

Για περισσότερες πληροφορίες κατεβάστε όλα τα σχετικά έγγραφα πατώντας εδώ

Σχετικά Άρθρα

5 Σεπ

Ενημερώνουμε τους καταναλωτές, ότι λόγω προγραμματισμένης επισκευής βλάβης στον κεντρικό αγωγό ύδρευσης στην περιοχή «Κρόνια» Λουκισίων Ανθηδώνας την Δευτέρα 09/09/19, θα γίνει διακοπή νερού που θα επηρεάσει μέρος των περιοχών Λουκισίων, Δροσιάς, Κανήθου και Χαλκίδας. Το εκτιμώμενο διάστημα που θα επηρεαστούν οι παραπάνω περιοχές είναι την Δευτέρα 09/09/19 από τις 09.00 ως τις 18.00.   […]

4 Ιαν

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Χαλκίδας (Δ.Ε.Υ.Α.Χ.), διακηρύσσει ανοικτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό, με σφραγισμένες προσφορές, για την προμήθεια με τίτλο «Προμήθεια οικοδομικών υλικών, αδρανών υλικών, ασφαλτομίγματος, έτοιμου σκυροδέματος & υλικών επικάλυψης», συνολικού προϋπολογισμού 233.309,27 € (χωρίς ΦΠΑ 24%) και με κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει τιμής και θα διεξαχθεί βάσει του […]

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP