Πρόσκληση για την «ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣH ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΟΜΒΡΙΩΝ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΠΟΝΤΟΥ Τ.Κ. ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ Δ.Ε. ΛΗΛΑΝΤΙΩΝ»

Για την αντικατάσταση του δικτύου αποχέτευσης ομβρίων στην οδό Πόντου Τ.Κ. Αγ. Νικολάου Δ.Ε. Ληλαντίων, σύμφωνα και με τα συνημμένα (Τεχνική Περιγραφή, Προϋπολογισμός, Προμέτρηση, Τιμολόγιο, Αντιστίχιση με ΕΤΕΠ, ΕΣΥ). To αντικείμενο της παρούσας αφορά στην αντικατάσταση του δικτύου αποχέτευσης ομβρίων επί της οδού Πόντου στην περιοχή Αγ. Νικολάου Δ.Ε. Ληλαντίων του Δήμου Χαλκιδέων.

Η εν λόγω περιοχή με την αντικατάσταση του δικτύου αποχέτευσης ομβρίων θα προστατευθεί αντιπλημμυρικά και θα ανακουφιστεί σημαντικά κατά τη διάρκεια των έντονων βροχοπτώσεων, διότι ο υπάρχων αγωγός διαμέτρου μόλις Φ100 λειτουργεί προβληματικά και έχοντας μικρή παροχή εμφράζεται συχνά.
Στο έργο περιλαμβάνεται η αντικατάσταση δικτύου αποχ. ομβρίων επί της οδού Πόντου Τ.Κ. Αγ. Νικολάου Δ.Ε. Ληλαντίων με αγωγούς συνολικού μήκους 180μ. Φ200/Σ41/ΠΛ και η κατασκευή συνολικά πέντε νέων φρεατίων υδροσυλλογής με τη σύνδεσή τους με το δίκτυο.

Τα προϊόντα εκσκαφής θα μεταφέρονται σε κατάλληλο χώρο και η πλήρωση του σκάμματος θα γίνει με άμμο προέλευσης λατομείου για την έδραση, τον εγκιβωτισμό και την προστασία του αγωγού και με θραυστό υλικό λατομείου (3Α).

Στην τιμή προσφοράς θα συμπεριλαμβάνονται όλα τα απαιτούμενα υλικά.

Ο προϋπολογισμός για την αντικατάσταση του δικτύου αποχέτευσης ομβρίων στην οδό Πόντου Τ.Κ. Αγ. Νικολάου Δ.Ε. Ληλαντίων, (cpv: 45231300-8 «Κατασκευαστικές εργασίες για αγωγούς ύδρευσης και αποχέτευσης»), ανέρχεται στο ποσό των 8.757,54 € (χωρίς επιβάρυνση Φ.Π.Α. κατ’ εφαρμογή του άρθρου 1 του ν. 4281/2014.).

Παρατηρήσεις:
1) Οι προσφορές θα πρωτοκολληθούν και θα παραληφθούν ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΕΣ ως την Τρίτη 10/08/2021 στις 13.00 μ.μ. στο Γρ. Πρωτοκόλλου της Υπηρεσίας.
2) Πληροφορίες για το έργο θα δίνονται από την Τεχνική Υπηρεσία (κ. Πουλημενάκος).
3) Η προσφορά θα παραδοθεί σε κλειστό φάκελο υπογεγραμμένο από τον οικονομικό φορέα και θα αναγράφει επάνω: «ΠΡΟΣΦΟΡΑ για το έργο: «Αντικατάσταση του δικτύου αποχέτευσης ομβρίων στην οδό Πόντου Τ.Κ. Αγ. Νικολάου Δ.Ε. Ληλαντίων».
4) Ο οικονομικός φορέας απαιτείται να διαθέτει και να προσκομίσει κατάλληλο εργοληπτικό πτυχίο σε ισχύ κατηγορίας Υδραυλικών εγγεγραμμένοι στα ΜΕΕΠ για έργα κατηγορίας
ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ ή στα Νομαρ χ ια κά Μητρώα στην κατηγορία των ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ έργωνέργων).
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ
ΧΑΛΚΙΔΑΣ
«Η ΑΡΕΘΟΥΣΑ»
5) Προς απόδειξη της μη συνδρομής των λόγων αποκλεισμού από διαδικασίες σύναψης δημοσίων συμβάσεων των παρ.1 και 2 του άρθρου 73 του Ν.4412/2016 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, θα πρέπει μαζί με την προσφορά να μας αποσταλλούν και τα παρακάτω δικαιολογητικά:
α) Απόσπασμα Ποινικού Μητρώου ή Υπεύθυνη Δήλωση. Η υποχρέωση αφορά: αα) Φυσικά Πρόσωπα, ββ) σε περιπτώσεις εταιρειών παριορισμένης ευθύνης (Ε.Π.Ε.) και προσωπικών εταιρειών (Ο.Ε. και Ε.Ε.) τους διαχειριστές, γγ) σε περιπτώσεις ανωνύμων εταιρειών (Α.Ε.) τον Διευθύνοντα Σύμβουλο καθώς και όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.
β) Φορολογική Ενημερότητα.
γ) Ασφαλιστική Ενημερότητα (άρθρο 80 παρ.2 του Ν. 4412/2016 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει).
δ) Πιστοποιητικά εκπλήρωσης οικονομικών υποχρεώσεων προς τους επαγγελματικούς τους φορείς.
ε) Εφόσον πρόκειται για νομικό πρόσωπο, αποδεικτικά έγγραφα νομομοποίησης του νομικού προσώπου (άρθρο 93 του Ν. 4412/2016 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει).

Τα δικαιολογητικά αυτά θα υποβάλλονται με την προσφορά ή έστω σε χρονικό σημείο πριν την ανάθεση.
6) Δεν απαιτείται εγγύηση συμμετοχής και εγγύηση καλής εκτέλεσης για τις συμβάσεις αξίας ίσης ή κατώτερης των είκοσι χιλιάδων (20.000) ευρώ.
7) Αναφορικά με τον τρόπο πληρωμής και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για πληρωμή του αναδόχου, ισχύουν οι όροι του άρθρου 200 του Ν. 4412/2016, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει.
8) Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται όλες οι κρατήσεις για φόρους και ασφαλιστικές εισφορές εκτός του Φ.Π.Α.

Κατεβάστε τα απαραίτητα έγγραφα πατώντας εδώ

Σχετικά Άρθρα

18 Δεκ

Ο Πρόεδρος Δ.Σ./Δ.Ε.Υ.Α.Χ. διακηρύσσει την με Πρόχειρο Διαγωνισμό επιλογή αναδόχου σύμφωνα με το άρθρο 29 του Ν. 3669/08 με το σύστημα με επί μέρους ποσοστά έκπτωσης σύμφωνα με το άρθρο 6 του Ν. 3669/08, για την εκτέλεση του έργου: «Έργο Διασύνδεσης Καταθλιπτικού Αγωγού Λυμάτων Βασιλικού με Κ.Λ.Χ. & Διαχείριση Παροχής στο Φρεάτιο Άφιξης Κ.Λ.Χ.»  προϋπολογισμού […]

28 Αυγ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ  ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ (ΑΝΩ ΤΩΝ ΟΡΙΩΝ ΤΟΥ Ν.4412/2016 (ΦΕΚ Α’ 147)) ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΕΡΓΟΥ Με αξιολόγηση μελέτης και κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει τιμής ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΕΡΓΟΥ ΜΕ ΤΙΤΛΟ : «Ε.Ε.Λ. ΚΑΙ ΕΡΓΑ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΜΕΝΩΝ ΛΥΜΑΤΩΝ» Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Χαλκίδας ( Δ.Ε.Υ.Α.Χ) ΔΙΑΚΗΡΥΣΣΕΙ την με […]

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP