Πρόσκληση για προσφορά για το έργο: “ΕΠΕΚΤΑΣH ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΦΩΤ. ΛΙΒΑΝΙΟΥ ΣΤΟ ΔΟΚΟ Δ.Ε. ΧΑΛΚΙΔΑΣ”

Για την Επέκταση δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων στην οδό Φωτ. Λιβανίου στο Δοκό Δ.Ε. Χαλκίδας, σύμφωνα και με τα συνημμένα (Τεχνική Περιγραφή, Προϋπολογισμός, Προμέτρηση, Τιμολόγιο, Αντιστίχιση με ΕΤΕΠ, ΕΣΥ, Σ.Α.Υ.Φ.Α.Υ).
To
αντικείμενο της παρούσας μελέτης αφορά στην επέκταση του δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων στην οδό Φωτ. Λιβανίου στην περιοχή Δοκού της Δ.Ε. Χαλκίδας του Δήμου Χαλκιδέων.
H
εν λόγω περιοχή είναι πυκνοδομημένη και υπάρχει πλέον δυνατότητα σύνδεσης με το κεντρικό δίκτυο αποχέτευσης ακαθάρτων οπότε αποφεύγεται ο κίνδυνος περιβαλλοντικής επιβάρυνσης μέσω των υφιστάμενων βόθρων.
Στο έργο περιλαμβάνεται η επέκταση αγωγού αποχ. ακαθάρτων μήκους 92μ. Φ200/Σ41/ΠΛ, καθώς και η τοποθέτηση 2 κεντρικών φρεατίων επίσκεψης.

Τα προϊόντα εκσκαφής θα μεταφέρονται σε κατάλληλο χώρο και η πλήρωση του σκάμματος θα γίνει με άμμο προέλευσης λατομείου για την έδραση, τον εγκιβωτισμό και την προστασία του αγωγού, με θραυστό υλικό λατομείου () και με κατάλληλα προιόντα εκσκαφών.

Στην τιμή προσφοράς θα συμπεριλαμβάνονται όλα τα απαιτούμενα υλικά.

Ο προϋπολογισμός για την επέκταση δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων στην οδό Φωτ. Λιβανίου στο Δοκό Δ.Ε. Χαλκίδας, (
cpv: 452313008 «Κατασκευαστικές εργασίες για αγωγούς ύδρευσης και αποχέτευσης»), ανέρχεται στο ποσό των 12.458,56 (χωρίς επιβάρυνση Φ.Π.Α. κατ’ εφαρμογή του άρθρου 1 του ν. 4281/2014.).

Παρατηρήσεις:
1) Οι προσφορές θα πρωτοκολληθούν και θα παραληφθούν ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΕΣ ως την Παρασκευή 24/06/2022 στις 13.00 μ.μ. στο Γρ. Πρωτοκόλλου της Υπηρεσίας.

2) Πληροφορίες για το έργο θα δίνονται από την Τεχνική Υπηρεσία (κ. Πουλημενάκος).

3) Η προσφορά θα παραδοθεί σε κλειστό φάκελο υπογεγραμμένο από τον οικονομικό φορέα και θα αναγράφει επάνω: «ΠΡΟΣΦΟΡΑ για το έργο: «Επέκταση δικτύου αποχέτευσης
ακαθάρτων στην οδό Φωτ. Λιβανίου στο Δοκό Δ.Ε. Χαλκίδας».


Για περισσότερες πληροφορίες κατεβάστε όλα τα σχετικά έγγραφα πατώντας εδώ

Σχετικά Άρθρα

2 Ιούλ

Η Δ.Ε.Υ.Α. ΧΑΛΚΙΔΑΣ ενδιαφέρεται να αναθέσει την προμήθεια επίπλων γραφείου, σύμφωνα με τη συνημμένη Τεχνική Έκθεση. Σε εφαρμογή της  παρ. 9  του άρθρου 107 του Ν.4497/2017 με την οποία προστέθηκε η παρ. 11 στο άρθρο 73 του ν. 4412/2016 δεν απαιτείται να προσκομίσετε μαζί με την οικονομική σας προσφορά, τα δικαιολογητικά περί μη αποκλεισμού από […]

5 Νοέ

Η Δ.Ε.Υ.Α. ΧΑΛΚΙΔΑΣ ενδιαφέρεται να αναθέσει την προμήθεια 2 lb ιχνηθέτη κατάλληλο για χρήση στο πόσιμο νερό και μιας φορητής λάμπας  υπεριώδους, για την ανίχνευση μικρών ποσοτήτων του ιχνηθέτη στο νερό,  σύμφωνα με τη συνημμένη Τεχνική Έκθεση. Σε εφαρμογή της  παρ. 9  του άρθρου 107 του Ν.4497/2017 με την οποία προστέθηκε η παρ. 11 στο […]

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP