Πιθανές διακοπές υδροδότησης λόγω προγραμματισμένων εργασιών την Πέμπτη 16/2/2023

Ενημερώνουμε τους καταναλωτές, ότι την Πέμπτη 16-02-2023 θα πραγματοποιηθεί  προγραμματισμένη επισκευή στους υποθαλάσσιους αγωγούς ύδρευσης Χαλκίδας. Η Δ.Ε.Υ.Α.Χ. έχει προβλέψει την εναλλακτική τροφοδότηση των περιοχών κέντρου Χαλκίδας και Κανήθου που θα επηρεαστούν από την απαραίτητη διαδικασία, παρόλα αυτά είναι δυνατόν να παρουσιαστούν μικρής διάρκειας διακοπές υδροδότησης στις ανωτέρω περιοχές τα μεταβατικά διαστήματα μεταξύ εναλλαγών τροφοδότησης.

Παρακαλούμε για τη λελογισμένη χρήση νερού κατά τις ώρες 11:00 – 17:00 προκειμένου να ελαχιστοποιηθεί η όχληση στους καταναλωτές κατά το διάστημα της επισκευής.

 

Εκ της ΔΕΥΑΧ

Σχετικά Άρθρα

4 Ιαν

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Χαλκίδας (Δ.Ε.Υ.Α.Χ.) ενημερώνει τους πολίτες ότι λόγω έκτακτων εργασιών σε δίκτυο ύδρευσης της Δ.Ε.Υ.Α.Χ., θα έχουμε διακοπή νερού διάρκειας 3 περίπου ωρών (07:00-10:00), που θα επηρεάσει την περιοχή Μόρφα, Δ.Ε. Αυλίδας. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

13 Αυγ

Η Δ.Ε.Υ.Α.ΧΑΛΚΙΔΑΣ ενδιαφέρεται να αναθέσει την προμήθεια επίπλων γραφείου,  σύμφωνα τη συνημμένη Τεχνική Έκθεση. Σε εφαρμογή της  παρ. 9  του άρθρου 107 του Ν.4497/2017 με την οποία προστέθηκε η παρ. 11 στο άρθρο 73 του ν. 4412/2016 δεν απαιτείται να προσκομίσετε μαζί με την οικονομική σας προσφορά, τα δικαιολογητικά περί μη αποκλεισμού από τη σύναψη […]

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP