Διακοπή υδροδότησης λόγω βλάβης

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης & Αποχέτευσης Χαλκίδας (Δ.Ε.Υ.Α.Χ) ενημερώνει ότι, προκλήθηκε βλάβη σε αγωγό ύδρευσης, με αποτέλεσμα τη διακοπή υδροδότησης στις περιοχές γύρω από τις οδούς Μιαούλη και Γιαννίτση. Η διακοπή αναμένεται να διαρκέσει τουλάχιστον δύο με τρεις ώρες. Τα συνεργεία βρίσκονται από νωρίς στο σημείο, για την αποκατάσταση της βλάβης. Ζητούμε την κατανόηση των πολιτών.

Σχετικά Άρθρα

25 Ιούν

Παρακαλώ κατεβάστε το συνημμένο αρχείο που αφορά την “Επισκευή άξονα αεριστήρα Ν1 στις φωλιές με δακτυλίδι, συγκόλληση & κατασκευή νέου ανοξείδωτου πτερυγίου το οποίο είναι κομμάτι του αεριστήρα.” Πατήστε εδώ για να το κατεβάσετε.

3 Ιαν

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Χαλκίδας (Δ.Ε.Υ.Α.Χ.), ενημερώνει τους πολίτες ότι λόγω έκτακτης βλάβης σε αγωγό ύδρευσης, που προκλήθηκε από εργασίες που εκτελούσε συνεργείο φυσικού αερίου στην οδό Μ. Ερίων, θα έχουμε διακοπή νερού σήμερα Τρίτη 3/1/2023 διάρκειας περίπου 4 ωρών που θα επηρεάσει την περιοχή που περικλείεται από τις οδούς 7ου Συντάγματος, Κυδωνιών, […]

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP