Διακοπή υδροδότησης λόγω έκτακτης βλάβης

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Χαλκίδας (Δ.Ε.Υ.Α.Χ.),  ενημερώνει τους πολίτες ότι λόγω έκτακτων εργασιών σε δίκτυο Ύδρευσης της  Δ.Ε.Υ.Α.Χ., θα έχουμε διακοπή νερού  ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 4 ΠΕΡΙΠΟΥ ΩΡΩΝ  (10:00 – 14:00) προκειμένου να επισκευαστεί η βλάβη που προκλήθηκε από εργασίες φυσικού αερίου.

H διακοπή θα επηρεάσει την περιοχή του κέντρου της Χαλκίδας, (οδούς Αντωνίου, Βύρωνος, Περικλέους Σταύρου, Τσιριγώτη, τμήμα της Αβάντων, Αγγελάτου, Κακαρά και Βουδούρη).

Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Εκ της ΔΕΥΑΧ

 

Σχετικά Άρθρα

9 Αυγ

Ενημερώνουμε τους καταναλωτές, ότι λόγω βλάβης σε αγωγό ύδρευσης, θα γίνει διακοπή νερού που θα επηρεάσει τις περιοχές γύρω από την Πυροσβεστική Υπηρεσία στη Χαλκίδα και τις οδούς Βενιζέλου, Αρεθούσης, Κριεζώτου. Το εκτιμώμενο διάστημα που θα επηρεαστούν οι παραπάνω περιοχές είναι την Παρασκευή 09/08/19 από τις 11.00 ως τις 13.00. ΕΚ ΤΗΣ ΔΕΥΑΧ

23 Αυγ

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Χαλκίδας (Δ.Ε.Υ.Α.Χ.) ενημερώνει τους πολίτες ότι λόγω έκτακτων εργασιών σε δίκτυο Ύδρευσης της Δ.Ε.Υ.Α.Χ., θα έχουμε διακοπή νερού ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 5 ΠΕΡΙΠΟΥ ΩΡΩΝ (8:00 – 13:00) για εργασίες στο δίκτυο ύδρευσης. Θα επηρεαστεί η περιοχή Ζέφυρου – Βολέρι, στη Δ.Ε. Ν. ΑΡΤΑΚΗΣ. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.  

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP