Πρόσκληση για την προμήθεια υλικών ύδρευσης

Η Δ.Ε.Υ.Α. ΧΑΛΚΙΔΑΣ ενδιαφέρεται να αναθέσει την προμήθεια  υλικών ύδρευσης,  σύμφωνα με τη συνημμένη Τεχνική Έκθεση.

Επισημαίνεται ότι προκειμένου να γίνει δεκτή η προσφορά των ενδιαφερομένων θα πρέπει να συνοδεύεται από αντίγραφο λογαριασμού ύδρευσης και αποχέτευσης.

Σε εφαρμογή της  παρ. 9  του άρθρου 107 του Ν.4497/2017 με την οποία προστέθηκε η παρ. 11 στο άρθρο 73 του ν. 4412/2016 δεν απαιτείται να προσκομίσετε μαζί με την οικονομική σας προσφορά, τα δικαιολογητικά περί μη αποκλεισμού από τη σύναψη δημοσίων συμβάσεων.

Η παράδοση των ειδών θα γίνει  σε χρόνο και τόπο καθ’ υπόδειξη της υπηρεσίας, με ευθύνη και δαπάνη του Προμηθευτή.

Δεν απαιτείται εγγύηση συμμετοχής και εγγύηση καλής εκτέλεσης για τις συμβάσεις αξίας ίσης ή κατώτερης από το ποσό των είκοσι χιλιάδων (20.000) ευρώ.

Αναφορικά με τον τρόπο πληρωμής και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για πληρωμή του αναδόχου, ισχύουν οι όροι του άρθρου 200 του Ν.4412/2016 καθώς και η προηγούμενη εξόφληση τυχόν οφειλών του αναδόχου προς τη Δ.Ε.Υ.Α.Χ.

Θα προτιμηθεί τρόπος πληρωμής με πίστωση τριών μηνών από την ημερομηνία έκδοσης του τιμολογίου.

Η προσφορά με το αντίγραφο του λογ/σμού πρέπει να αποσταλούν στο Γραφείο Προμηθειών της Δ.Ε.Υ.Α.Χ. ή μέσω e-mail, το αργότερο έως 09-12-2019, ημέρα Δευτέρα και ώρα 11:00 π.μ.

Κατεβάστε την τεχνική έκθεση πατώντας εδώ

 

Η Υπεύθυνη

Γραφείου Προμηθειών

Ελένη Μαστρογιάννη                                                                   

 

Θεωρήθηκε

Η Δ/ντρια Διοικ/κών

& Οικονομικών Υπηρεσιών

Νίκη Ζαχαρού

 

Σχετικά Άρθρα

6 Ιούλ

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Χαλκίδας (Δ.Ε.Υ.Α.Χ.) ενημερώνει τους πολίτες ότι λόγω εργασιών σήμερα Πέμπτη 06-07-2023, θα έχουμε τεχνική παρέμβαση στο δίκτυο Ύδρευσης  Δ.Ε.Υ.Α.Χ. με διάρκεια 3 περίπου ωρών (08:00 – 11:00), με αποτέλεσμα τη διακοπή υδροδότησης που θα επηρεάσει τους καταναλωτές της περιοχής Ζέφυρου. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

20 Απρ

Ο Πρόεδρος Δ.Σ./Δ.Ε.Υ.Α.Χ. προκηρύσσει Διαγωνισμό που θα διεξαχθεί με την ανοιχτή διαδικασία του άρθρου 264 του ν. 4412/16, με κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάζει τιμής σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 311 του Ν.4412/2016 για την παροχή υπηρεσιών με τίτλο: «Συντήρηση Η/Μ Εγκαταστάσεων Δ.Ε. Χαλκίδας». Ο τόπος παροχής των υπηρεσιών είναι […]

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP