Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Χαλκίδας (Δ.Ε.Υ.Α.Χ.), ενημερώνει τους πολίτες ότι λόγω έκτακτης βλάβης σε δίκτυο Ύδρευσης της Δ.Ε.Υ.Α.Χ., στη Δ.Ε. Ληλαντίων, θα έχουμε διακοπή νερού για 3 περίπου ώρες (13:30-16:30) ώστε να επισκευαστεί η βλάβη. Η διακοπή θα επηρεάσει το Μπούρτζι (Αγ. Νικόλαο). Ευχαριστούμε για την κατανόηση. Εκ της ΔΕΥΑΧ
Πρόσκληση για την προμήθεια υλικών επισκευής του φακελοποιητή Francotyp FPi2000
Η Δ.Ε.Υ.Α.ΧΑΛΚΙΔΑΣ ενδιαφέρεται να αναθέσει την προμήθεια υλικών επισκευής του φακελοποιητή Francotyp FPi2000, σύμφωνα με τη συνημμένη Τεχνική Έκθεση.
Σε εφαρμογή της παρ. 9 του άρθρου 107 του Ν.4797/2017 με την οποία προστέθηκε η παρ. 11 στο άρθρο 73 του ν. 4412/2016 δεν απαιτείται να προσκομίσετε μαζί με την οικονομική σας προσφορά, τα δικαιολογητικά περί μη αποκλεισμού από τη σύναψη δημοσίων συμβάσεων.
Δεν απαιτείται εγγύηση συμμετοχής και εγγύηση καλής εκτέλεσης για τις συμβάσεις αξίας ίσης ή κατώτερης από το ποσό των είκοσι χιλιάδων (20.000) ευρώ.
Αναφορικά με τον τρόπο πληρωμής και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για πληρωμή του αναδόχου, ισχύουν οι όροι του άρθρου 200 του Ν.4412/2016.
Η προσφορά με τα δικαιολογητικά πρέπει να αποσταλεί στο Γραφείο Προμηθειών της Δ.Ε.Υ.Α.Χ. ή μέσω e-mail, το αργότερο έως τις 11-12-2017, ημέρα Δευτέρα και ώρα 11:00 π.μ.
Κατεβάστε την τεχνική έκθεση πατώντας εδώ
Η Δ/ντρια Διοικ/κών
& Οικ/κών Υπηρεσιών
Νίκη Ζαχαρού
Σχετικά Άρθρα
Η Δ.Ε.Υ.Α. ΧΑΛΚΙΔΑΣ ενδιαφέρεται να αναθέσει την προμήθεια 3.000 μασκών προστασίας αναπνοής μιας χρήσης για την υγιεινή των εργαζομένων στα πλαίσια των μέτρων που πρέπει να λάβει η Δ.Ε.Υ.Α.Χ. για την προληπτική αντιμετώπιση της εμφάνισης του κορωνοϊού COVID-19 (ΦΕΚ Α’ 55/11-03-2020). Προς απόδειξη της μη συνδρομής των λόγων αποκλεισμού από διαδικασίες σύναψης δημοσίων συμβάσεων των […]

