Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Χαλκίδας (Δ.Ε.Υ.Α.Χ.), ενημερώνει τους πολίτες ότι λόγω έκτακτης βλάβης σε δίκτυο Ύδρευσης της Δ.Ε.Υ.Α.Χ., στη Δ.Ε. Ν. Αρτάκης, θα έχουμε διακοπή νερού για 2 περίπου ώρες (09:00-11:00) ώστε να επισκευαστεί η βλάβη. Η διακοπή θα επηρεάσει τις περιοχές Βατώντα, Βουδούρη και Φανερωμένη. Ευχαριστούμε για την κατανόηση. Εκ της ΔΕΥΑΧ
Πρόσκληση για την προμήθεια σταθμήμετρου.
Η Δ.Ε.Υ.Α. ΧΑΛΚΙΔΑΣ ενδιαφέρεται να αναθέσει την προμήθεια ενός σταθμήμετρου γεωτρήσεων βάθους 200 m σύμφωνα με τη συνημμένη Τεχνική Έκθεση.
Σε εφαρμογή της παρ. 9 του άρθρου 107 του Ν.4497/2017 με την οποία προστέθηκε η παρ. 11 στο άρθρο 73 του ν. 4412/2016 δεν απαιτείται να προσκομίσετε μαζί με την οικονομική σας προσφορά, τα δικαιολογητικά περί μη αποκλεισμού από τη σύναψη δημοσίων συμβάσεων.
Δεν απαιτείται εγγύηση συμμετοχής και εγγύηση καλής εκτέλεσης για τις συμβάσεις αξίας ίσης ή κατώτερης από το ποσό των είκοσι χιλιάδων (20.000) ευρώ.
Αναφορικά με τον τρόπο πληρωμής και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για πληρωμή του αναδόχου, ισχύουν οι όροι του άρθρου 200 του Ν.4412/2016.
Η προσφορά πρέπει να αποσταλεί στο Γραφείο Προμηθειών της Δ.Ε.Υ.Α.Χ. ή μέσω e-mail, το αργότερο έως τις 11-06-2018, ημέρα Δευτέρα και ώρα 14:00 μ.μ.
Κατεβάστε την τεχνική έκθεση πατώντας εδώ
Η Συντάξασα
Ελένη Μαστρογιάννη
Θεωρήθηκε
Η Δ/ντρια Διοικ/κών
& Οικονομικών Υπηρεσιών
Νίκη Ζαχαρού
Σχετικά Άρθρα
Η Δ.Ε.Υ.Α. ΧΑΛΚΙΔΑΣ ενδιαφέρεται να αναθέσει την προμήθεια δύο (2) GSM MODEM και δύο (2) ασφαλειών ράγας, σύμφωνα με τη συνημμένη Τεχνική Έκθεση. Επισημαίνεται ότι τα έξοδα μεταφοράς των ως άνω υλικών στον χώρο που θα υποδείξει η Υπηρεσία βαρύνουν τον Προμηθευτή. Επιπλέον θα πρέπει να αναγράφεται στην προσφορά των ενδιαφερομένων ο χρόνος παράδοσης των […]

