Η Δ.Ε.Υ.Α. ΧΑΛΚΙΔΑΣ ενδιαφέρεται να αναθέσει την προμήθεια αγωγού πολυαιθυλενίου HDPE ονομαστικής διαμέτρου DN63 – ονομαστικής πίεσης PN16 συνολικού μήκους 600m (σε στροφεία των 100m) και πέντε (5) συνδέσμων αγκυρώσεως με φλάντζα ενδεικτικού τύπου AVK ονομαστικής διαμέτρου Φ63, σύμφωνα με τη συνημμένη Τεχνική Έκθεση [ΑΔΑΜ: 22REQ011271406]. Προς απόδειξη της μη συνδρομής των λόγων αποκλεισμού από […]
Πρόσκληση για την προμήθεια μικρών εργαλείων και αναλωσίμων
Η Δ.Ε.Υ.Α. ΧΑΛΚΙΔΑΣ ενδιαφέρεται να αναθέσει την προμήθεια μικρών εργαλείων και αναλωσίμων, τα οποία θα χρησιμοποιηθούν από τα συνεργεία ύδρευσης – αποχέτευσης για την αμεσότερη και αποτελεσματικότερη αποκατάσταση βλαβών καθώς και από το συνεργείο διακοπών, σύμφωνα με τη συνημμένη Τεχνική Έκθεση.
Σε εφαρμογή της παρ. 9 του άρθρου 107 του Ν.4497/2017 με την οποία προστέθηκε η παρ. 11 στο άρθρο 73 του ν. 4412/2016 δεν απαιτείται να προσκομίσετε μαζί με την οικονομική σας προσφορά, τα δικαιολογητικά περί μη αποκλεισμού από τη σύναψη δημοσίων συμβάσεων.
Δεν απαιτείται εγγύηση συμμετοχής και εγγύηση καλής εκτέλεσης για τις συμβάσεις αξίας ίσης ή κατώτερης από το ποσό των είκοσι χιλιάδων (20.000) ευρώ.
Αναφορικά με τον τρόπο πληρωμής και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για πληρωμή του αναδόχου, ισχύουν οι όροι του άρθρου 200 του Ν.4412/2016.
Η προσφορά πρέπει να αποσταλεί στο Γραφείο Προμηθειών της Δ.Ε.Υ.Α.Χ. ή μέσω e-mail, το αργότερο έως τις 08-10-2018, ημέρα Δευτέρα και ώρα 11:00 π.μ.
Κατεβάστε την τεχνική έκθεση πατώντας εδώ
Η Υπεύθυνη
Γραφείου Προμηθειών
Ελένη Μαστρογιάννη
Θεωρήθηκε
Η Δ/ντρια Διοικ/κών
& Οικονομικών Υπηρεσιών
Νίκη Ζαχαρού
Σχετικά Άρθρα
Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Χαλκίδας (Δ.Ε.Υ.Α.Χ.), ενημερώνει τους πολίτες ότι λόγω έκτακτων εργασιών στο δίκτυο Ύδρευσης της Δ.Ε.Υ.Α.Χ. στην οδό Κριεζή, θα έχουμε διακοπή νερού για διάρκεια 2 περίπου ωρών. Η διακοπή θα επηρεάσει την γύρω περιοχή στο κέντρο της Χαλκίδας. Ευχαριστούμε για την κατανόηση. Εκ της ΔΕΥΑΧ

