Η βλάβη επιδιορθώθηκε και πλέον αποκαθίσταται η υδροδότηση. Ενημερώνουμε τους καταναλωτές ότι λόγω εργασιών του ΟΤΕ (Οπτικές Ίνες), προκλήθηκε στην οδό Παπασκιαδά βλάβη στον αγωγό της ΔΕΥΑΧ και δυστυχώς θα διακοπεί η υδροδότηση για περίπου δύο (2) ώρες στις οδούς: Παπασκιαδά, Σιώκου, Φαβιέρου, Σχολή Πεζικού και Πλατεία Αγοράς.
Πρόσκληση για την προμήθεια ειδών γραφείου
Η Δ.Ε.Υ.Α. ΧΑΛΚΙΔΑΣ ενδιαφέρεται να αναθέσει την προμήθεια ειδών γραφείου, σε αντικατάσταση των υφιστάμενων που έχουν τεθεί εκτός λειτουργίας λόγω βλάβης και παλαιότητας, σύμφωνα με τη συνημμένη Τεχνική Έκθεση.
Επισημαίνεται ότι τα έξοδα μεταφοράς των ως άνω υλικών στον χώρο που θα υποδείξει η Υπηρεσία βαρύνουν τον Προμηθευτή.
Σε εφαρμογή της παρ. 9 του άρθρου 107 του Ν.4497/2017 με την οποία προστέθηκε η παρ. 11 στο άρθρο 73 του ν. 4412/2016 δεν απαιτείται να προσκομίσετε μαζί με την οικονομική σας προσφορά, τα δικαιολογητικά περί μη αποκλεισμού από τη σύναψη δημοσίων συμβάσεων.
Δεν απαιτείται εγγύηση συμμετοχής και εγγύηση καλής εκτέλεσης για τις συμβάσεις αξίας ίσης ή κατώτερης από το ποσό των είκοσι χιλιάδων (20.000) ευρώ.
Αναφορικά με τον τρόπο πληρωμής και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για πληρωμή του αναδόχου, ισχύουν οι όροι του άρθρου 200 του Ν.4412/2016 καθώς και η προηγούμενη εξόφληση τυχόν οφειλών του αναδόχου προς τη Δ.Ε.Υ.Α.Χ.
Η προσφορά πρέπει να αποσταλεί στο Γραφείο Προμηθειών της Δ.Ε.Υ.Α.Χ. ή μέσω e-mail, το αργότερο έως τις 17-02-2020, ημέρα Δευτέρα και ώρα 10:30 π.μ.
Κατεβάστε την τεχνική έκθεση πατώντας εδώ
Η Υπεύθυνη
Γραφείου Προμηθειών
Ελένη Μαστρογιάννη
Θεωρήθηκε
Η Δ/ντρια Διοικ/κών
& Οικονομικών Υπηρεσιών
Νίκη Ζαχαρού
Σχετικά Άρθρα
Η Δ.Ε.Υ.Α. ΧΑΛΚΙΔΑΣ ενδιαφέρεται να αναθέσει την παροχή υπηρεσιών προληπτικής συντήρησης και διάγνωσης – αποκατάστασης των εκτάκτων Ηλεκτρολογικών βλαβών και επίβλεψης τηλεχειρισμού των Αντλιοστασίων Αποχέτευσης Ακαθάρτων στις Δ.Ε. Νέας Αρτάκης και Ληλαντίου, σύμφωνα με τη συνημμένη Τεχνική Έκθεση. Προς απόδειξη της μη συνδρομής των λόγων αποκλεισμού από διαδικασίες σύναψης δημοσίων συμβάσεων των παρ.1 και 2 […]