Πρόσκληση για την προμήθεια δυο (2) GSM MODEM

Η Δ.Ε.Υ.Α. ΧΑΛΚΙΔΑΣ ενδιαφέρεται να αναθέσει την προμήθεια δυο (2) GSM MODEM με τέσσερις εισόδους τύπου CMA40 πλήρη (μαζί με Τροφοδοτικό – Μπαταρία και ενισχυμένη Κεραία) με δυνατότητα προγραμματισμού μέσω Η/Υ, για την τηλεειδοποίηση σε περίπτωση που προκύψει κάποια βλάβη στα αντλιοστάσια ακαθάρτων Δ.Ε. Νέας Αρτάκης, σύμφωνα με τη συνημμένη Τεχνική Έκθεση.

Σε εφαρμογή της  παρ. 9  του άρθρου 107 του Ν.4497/2017 με την οποία προστέθηκε η παρ. 11 στο άρθρο 73 του ν. 4412/2016 δεν απαιτείται να προσκομίσετε μαζί με την οικονομική σας προσφορά, τα δικαιολογητικά περί μη αποκλεισμού από τη σύναψη δημοσίων συμβάσεων.

Δεν γίνονται δεκτές εναλλακτικές προσφορές.

Δεν απαιτείται εγγύηση συμμετοχής και εγγύηση καλής εκτέλεσης για τις συμβάσεις αξίας ίσης ή κατώτερης από το ποσό των είκοσι χιλιάδων (20.000) ευρώ.

Στην προσφορά θα πρέπει να αναγράφεται ο χρόνος παράδοσης των υλικών.

Η παράδοση των ειδών θα γίνει  σε χρόνο και τόπο καθ’ υπόδειξη της υπηρεσίας, με ευθύνη και δαπάνη του Προμηθευτή.

Κριτήριο ανάθεσης ορίζεται η συμφερότερη προσφορά βάσει συνολικά χαμηλότερης τιμής.

Αναφορικά με τον τρόπο πληρωμής και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για πληρωμή του Προμηθευτή, ισχύουν οι όροι του άρθρου 200 του Ν.4412/2016 καθώς και η προηγούμενη εξόφληση τυχόν οφειλών του Προμηθευτή προς τη Δ.Ε.Υ.Α.Χ.

Θα προτιμηθεί τρόπος πληρωμής με πίστωση τριών μηνών από την ημερομηνία έκδοσης του τιμολογίου.

Η προσφορά πρέπει να αποσταλεί στο Γραφείο Προμηθειών της Δ.Ε.Υ.Α.Χ. ή στο e-mail gprom@deyax.gr, το αργότερο έως 21-05-2020, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:00 π.μ.

Κατεβάστε την τεχνική έκθεση πατώντας εδώ

 

Η Υπεύθυνη

Γραφείου Προμηθειών

Ελένη Μαστρογιάννη                                                                     

 

Θεωρήθηκε

Η Δ/ντρια Διοικ/κών

&  Οικονομικών Υπηρεσιών

Νίκη Ζαχαρού

Σχετικά Άρθρα

19 Μαρ

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Χαλκίδας ( Δ.Ε.Υ.Α.Χ.), διακηρύσσει Ανοικτό Ηλεκτρονικό Διαγωνισμό, με σφραγισμένες προσφορές, για την παροχή γενικών υπηρεσιών με τίτλο «Λειτουργία και Συντήρηση Κέντρων Λυμάτων ΔΕΥΑΧ, διάρκειας επτά (7) μηνών», με προϋπολογισμό ποσού διακοσίων ενενήντα επτά χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ (297.500,00 €), χωρίς το Φ.Π.Α, και με κριτήριο ανάθεσης της σύμβασης την πλέον συμφέρουσα […]

4 Ιαν

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Χαλκίδας (Δ.Ε.Υ.Α.Χ.), eνημερώνει τους πολίτες ότι λόγω προγραμματισμένων εργασιών την 5-1-2024 ημέρα Παρασκευή, με διάρκεια 5 περίπου ωρών (8:30 – 13:30) σε δίκτυο ύδρευσης της ΔΕΥΑΧ, θα παρουσιαστεί διακοπή υδροδότησης στις περιοχές Μπαταριά & Αγ. Μαρίνας,  προκειμένου να ολοκληρωθούν οι εργασίες επισκευής. Ευχαριστούμε για την κατανόηση. ΕΚ ΤΗΣ ΔΕΥΑΧ

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP