Η Δ.Ε.Υ.Α. ΧΑΛΚΙΔΑΣ ενδιαφέρεται να αναθέσει την κατασκευή και τοποθέτηση μίας νέας μεταλλικής εσχάρας φρεατίου ομβρίων στο Οντάθι Χαλκίδας, αντικατάσταση δύο εσχαρών στο Αλσύλιο Κανήθου (μετά από κλοπή των υφιστάμενων) και επισκευή πόρτας και στήριξης καλυμμάτων στη Δεξαμενή Ν.Λαμψάκου, σύμφωνα με τη συνημμένη Τεχνική Έκθεση. Σε εφαρμογή της παρ. 9 του άρθρου 107 του Ν.4497/2017 […]
Πρόσκληση για την προμήθεια δυο (2) ελαστικών EPDM φλατζωτών αντικραδασμικών
Η Δ.Ε.Υ.Α. ΧΑΛΚΙΔΑΣ ενδιαφέρεται να αναθέσει την προμήθεια δυο (2) ελαστικών EPDM φλατζωτών αντικραδασμικών, εκ’ των οποίων το ένα θα είναι DN 300, PN 16 , 12” με 12 οπές στην κάθε φλάντζα και το άλλο DN 350, PN 16 , 14” , με 16 οπές στην κάθε φλάντζα, σύμφωνα με τη συνημμένη Τεχνική Έκθεση.
Σε εφαρμογή της παρ. 9 του άρθρου 107 του Ν.4497/2017 με την οποία προστέθηκε η παρ. 11 στο άρθρο 73 του ν. 4412/2016 δεν απαιτείται να προσκομίσετε μαζί με την οικονομική σας προσφορά, τα δικαιολογητικά περί μη αποκλεισμού από τη σύναψη δημοσίων συμβάσεων.
Δεν απαιτείται εγγύηση συμμετοχής και εγγύηση καλής εκτέλεσης για τις συμβάσεις αξίας ίσης ή κατώτερης από το ποσό των είκοσι χιλιάδων (20.000) ευρώ.
Αναφορικά με τον τρόπο πληρωμής και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για πληρωμή του αναδόχου, ισχύουν οι όροι του άρθρου 200 του Ν.4412/2016.
Η προσφορά πρέπει να αποσταλεί στο Γραφείο Προμηθειών της Δ.Ε.Υ.Α.Χ. ή μέσω e-mail, το αργότερο έως τις 7-5-2018, ημέρα Δευτέρα και ώρα 13:00 μ.μ.
Κατεβάστε την τεχνική έκθεση πατώντας εδώ
Η Υπεύθυνη Γραφείου Η Δ/ντρια Διοικ/κών
Προμηθειών Δ.Ε.Υ.Α.Χ. & Οικ/κών Υπηρεσιών
Ελένη Μαστρογιάννη Νίκη Ζαχαρού
Σχετικά Άρθρα
Με την απόφαση με αριθμό 102, εγκρίθηκε από το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΧ σχέδιο για την αποτροπή του Καπνίσματος. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε εδώ

