Για την αποκατάσταση με ασφαλτικό των τομών μετά από εργασίες στο δίκτυο ύδρευσης Δ.Ε. Ν. Αρτάκης και του Δήμου Χαλκιδέων, για 1.180μ2 ασφαλτόστρωσης, σύμφωνα με τα συνημμένα (Τεχνική Έκθεση, Προϋπολογισμό, Προμέτρηση και Τιμολόγιο), απαιτούνται κυρίως τα παρακάτω: Κατασκευή βάσης οδοστρωσίας πάχους έως 15 cm με συμπύκνωση του θραυστού υλικού με χρήση κατάλληλου δονητικού μέσου. Διαμόρφωση […]
Πρόσκληση για την παροχή υπηρεσιών για τη σύνδεση συστήματος ασφαλείας
Η Δ.Ε.Υ.Α. ΧΑΛΚΙΔΑΣ ενδιαφέρεται να αναθέσει την παροχή υπηρεσιών για τη σύνδεση του συστήματος ασφάλειας του κτιρίου της Δ.Ε.Υ.Α.Χ. που βρίσκεται επί της οδού Νεοφύτου 69-Χαλκίδα με το Κέντρο Λήψης Σημάτων, για το έτος 2020.
Σε εφαρμογή της παρ. 9 του άρθρου 107 του Ν.4497/2017 με την οποία προστέθηκε η παρ. 11 στο άρθρο 73 του ν. 4412/2016 δεν απαιτείται να προσκομίσετε μαζί με την οικονομική σας προσφορά, τα δικαιολογητικά περί μη αποκλεισμού από τη σύναψη δημοσίων συμβάσεων.
Δεν απαιτείται εγγύηση συμμετοχής και εγγύηση καλής εκτέλεσης για τις συμβάσεις αξίας ίσης ή κατώτερης από το ποσό των είκοσι χιλιάδων (20.000) ευρώ.
Αναφορικά με τον τρόπο πληρωμής και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για πληρωμή του αναδόχου, ισχύουν οι όροι του άρθρου 200 του Ν.4412/2016 καθώς και η προηγούμενη εξόφληση τυχόν οφειλών του αναδόχου προς τη Δ.Ε.Υ.Α.Χ.
Η προσφορά πρέπει να αποσταλεί στο Γραφείο Προμηθειών της Δ.Ε.Υ.Α.Χ. ή μέσω e-mail, το αργότερο έως 26-06-2020, ημέρα Παρασκευή και ώρα 11:00 π.μ.
Κατεβάστε την τεχνική έκθεση πατώντας εδώ
Η Υπεύθυνη Γραφείου Η Δ/ντρια Διοικ/κών
Προμηθειών Δ.Ε.Υ.Α.Χ. & Οικ/κών Υπηρεσιών
Ελένη Μαστρογιάννη Νίκη Ζαχαρού
Σχετικά Άρθρα
Ενημερώνουμε τους καταναλωτές, ότι λόγω βλάβης σε αγωγό ύδρευσης θα γίνει διακοπή νερού σήμερα Τετάρτη 28/8/2019, στην ευρύτερη περιοχή του Αγίου Ιωάννη Χαλκίδας και ειδικότερα στις οδούς Μεγασθένους, Προαστείου, Μεσσαπίων και Αγίας Κυριακής. Ο εκτιμώμενος χρόνος αποκατάστασης της βλάβης είναι μέχρι τις 12:00 το μεσημέρι.

