Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης – Αποχέτευσης Χαλκίδας ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (δίμηνης απασχόλησης), συνολικά δέκα (10) ατόμων για την αντιμετώπιση απρόβλεπτων και κατεπειγουσών αναγκών σε υπηρεσίες της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Χαλκίδας. Για περισσότερες πληροφορίες κατεβάστε τα σχετικά έγγραφα πατώντας εδώ
Πρόσκληση για την κατασκευή είκοσι τεσσάρων (24) κλειδιών βανών
Η Δ.Ε.Υ.Α. ΧΑΛΚΙΔΑΣ ενδιαφέρεται να αναθέσει την κατασκευή είκοσι τεσσάρων (24) κλειδιών βανών, τα οποία θα χρησιμοποιηθούν από τα συνεργεία ύδρευσης, σύμφωνα με τη συνημμένη Τεχνική Έκθεση.
Σε εφαρμογή της παρ. 9 του άρθρου 107 του Ν.4497/2017 με την οποία προστέθηκε η παρ. 11 στο άρθρο 73 του ν. 4412/2016 δεν απαιτείται να προσκομίσετε μαζί με την οικονομική σας προσφορά, τα δικαιολογητικά περί μη αποκλεισμού από τη σύναψη δημοσίων συμβάσεων.
Η παράδοση των ειδών θα γίνει σε χρόνο και τόπο καθ’ υπόδειξη της υπηρεσίας, με ευθύνη και δαπάνη του Προμηθευτή.
Δεν απαιτείται εγγύηση συμμετοχής και εγγύηση καλής εκτέλεσης για τις συμβάσεις αξίας ίσης ή κατώτερης από το ποσό των είκοσι χιλιάδων (20.000) ευρώ.
Αναφορικά με τον τρόπο πληρωμής και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για πληρωμή του αναδόχου, ισχύουν οι όροι του άρθρου 200 του Ν.4412/2016 καθώς και η προηγούμενη εξόφληση τυχόν οφειλών του αναδόχου προς τη Δ.Ε.Υ.Α.Χ.
Θα προτιμηθεί τρόπος πληρωμής με πίστωση τριών μηνών από την ημερομηνία έκδοσης του τιμολογίου.
Η προσφορά πρέπει να αποσταλεί στο Γραφείο Προμηθειών της Δ.Ε.Υ.Α.Χ. ή μέσω e-mail, το αργότερο έως 22-11-2019, ημέρα Παρασκευή και ώρα 11:00 π.μ.
Κατεβάστε την τεχνική έκθεση πατώντας εδώ
Η Υπεύθυνη
Γραφείου Προμηθειών
Ελένη Μαστρογιάννη
Θεωρήθηκε
Η Δ/ντρια Διοικ/κών
& Οικονομικών Υπηρεσιών
Νίκη Ζαχαρού
Σχετικά Άρθρα
Η Δ.Ε.Υ.Α. ΧΑΛΚΙΔΑΣ ενδιαφέρεται να αναθέσει την προμήθεια αγωγού πολυαιθυλενίου HDPE 3ης Γενιάς μήκους 300 μέτρων, διατομής DN 110 και ονομαστικής πίεσης PN 16, σύμφωνα με τη συνημμένη Τεχνική Έκθεση. Σε εφαρμογή της παρ. 9 του άρθρου 107 του Ν.4497/2017 με την οποία προστέθηκε η παρ. 11 στο άρθρο 73 του ν. 4412/2016 δεν απαιτείται […]