Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης & Αποχέτευσης Χαλκίδας ενημερώνει τους πολίτες ότι λόγω έκτακτων εργασιών σε δίκτυο ύδρευσης, θα έχουμε διακοπή νερού διάρκειας περίπου 2 ωρών (11.30 – 13.30) που θα επηρεάσει την Τ.Κ. Φύλλων, το Ληλάντιο. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Πρόσκληση για την επισκευή υπηρεσιακού οχήματος
Η Δ.Ε.Υ.Α. ΧΑΛΚΙΔΑΣ ενδιαφέρεται να αναθέσει την επισκευή του αρ. κυκλοφ. XAO 8998 (FORD CONECT) υπηρεσιακό όχημα, ήτοι αναλυτικά:
1 τμχ κιβώτιο ταχυτήτων
1 σετ συμπλέκτη
3 Kg βαλβολίνη συνθετική 75/90
1 τμχ βάση κιβωτίου ταχυτήτων
1 τμχ υδραυλική τρόμπα συμπλέκτη
Εργασία επισκευής
Σε εφαρμογή της παρ. 9 του άρθρου 107 του Ν.4497/2017 με την οποία προστέθηκε η παρ. 11 στο άρθρο 73 του ν. 4412/2016 δεν απαιτείται να προσκομίσετε μαζί με την οικονομική σας προσφορά, τα δικαιολογητικά περί μη αποκλεισμού από τη σύναψη δημοσίων συμβάσεων.
Δεν απαιτείται εγγύηση συμμετοχής και εγγύηση καλής εκτέλεσης για τις συμβάσεις αξίας ίσης ή κατώτερης από το ποσό των είκοσι χιλιάδων (20.000) ευρώ.
Αναφορικά με τον τρόπο πληρωμής και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για πληρωμή του αναδόχου, ισχύουν οι όροι του άρθρου 200 του Ν.4412/2016, καθώς και η προηγούμενη εξόφληση τυχόν οφειλών του αναδόχου προς τη Δ.Ε.Υ.Α.Χ.
Η προσφορά πρέπει να αποσταλεί στο Γραφείο Προμηθειών της Δ.Ε.Υ.Α.Χ. ή μέσω e-mail, το αργότερο έως τις 18-01-2019, ημέρα Πέμπτη και ώρα 11:00 π.μ.
Η Υπεύθυνη
Γραφείου Προμηθειών
Ελένη Μαστρογιάννη
Θεωρήθηκε
Η Δ/ντρια Διοικ/κών
& Οικονομικών Υπηρεσιών
Νίκη Ζαχαρού
Σχετικά Άρθρα
Η Δ.Ε.Υ.Α. ΧΑΛΚΙΔΑΣ ενδιαφέρεται να αναθέσει την Προμήθεια – Εγκατάσταση ενός Εκκινητή Αντλίας Λυμάτων στον Ηλεκτρικό Πίνακα του Αντλιοστασίου Α1 – Παραλίας και ενός Εκκινητή Αντλίας Λυμάτων στον Ηλεκτρικό Πίνακα του Αντλιοστασίου Α2 – Σαντέ, σύμφωνα με τη συνημμένη Τεχνική Έκθεση. Προς απόδειξη της μη συνδρομής των λόγων αποκλεισμού από διαδικασίες σύναψης δημοσίων συμβάσεων των […]

