Πρόσκληση για την επισκευή ανελκυστήρα

Η Δ.Ε.Υ.Α. ΧΑΛΚΙΔΑΣ ενδιαφέρεται να αναθέσει την επισκευή του ανελκυστήρα στο τετραώροφο μετά υπογείου κτίριο των γραφείων της Δ.Ε.Υ.Α.Χ. επί της οδού Νεοφύτου 69 – Χαλκίδα, σύμφωνα με τη συνημμένη Τεχνική Έκθεση.

Σε εφαρμογή της  παρ. 9  του άρθρου 107 του Ν.4497/2017 με την οποία προστέθηκε η παρ. 11 στο άρθρο 73 του ν. 4412/2016 δεν απαιτείται να προσκομίσετε μαζί με την οικονομική σας προσφορά, τα δικαιολογητικά περί μη αποκλεισμού από τη σύναψη δημοσίων συμβάσεων.

Δεν απαιτείται εγγύηση συμμετοχής και εγγύηση καλής εκτέλεσης για τις συμβάσεις αξίας ίσης ή κατώτερης από το ποσό των είκοσι χιλιάδων (20.000) ευρώ.

Αναφορικά με τον τρόπο πληρωμής και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για πληρωμή του αναδόχου, ισχύουν οι όροι του άρθρου 200 του Ν.4412/2016 καθώς και η προηγούμενη εξόφληση τυχόν οφειλών του αναδόχου προς τη Δ.Ε.Υ.Α.Χ.

Η προσφορά με ένα αντίγραφο του πρόσφατου λογαριασμού ύδρευσης και αποχέτευσης του καταστήματος πρέπει να αποσταλεί στο Γραφείο Προμηθειών της Δ.Ε.Υ.Α.Χ. το αργότερο έως 04-11-2019, ημέρα Δευτέρα και ώρα 11:00 π.μ.

Κατεβάστε την τεχνική έκθεση πατώντας εδώ

 

Η Υπεύθυνη Γραφείου                                   Η Δ/ντρια Διοικ/κών

Προμηθειών Δ.Ε.Υ.Α.Χ.                                 & Οικ/κών Υπηρεσιών

Ελένη Μαστρογιάννη                                     Νίκη Ζαχαρού

 

Σχετικά Άρθρα

7 Μαρ

Σε εκτέλεση της με αριθμό 24/2014 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Δ.Ε.Υ.Α.Χ. [ΑΔΑ:ΒΙΚ3ΟΕΚΜ-ΩΥ3], εκδίδεται ανακοίνωση για τη νέα ημερομηνία διενέργειας του διαγωνισμού προμήθειας οχημάτων, ο οποίος θα λάβει χώρα στις 28 του μηνός Μαρτίου έτους 2014, ημέρα Παρασκευή, με ώρα έναρξης παραλαβής προσφορών 10:00 π.μ. και ώρα λήξης 10:30 π.μ., στα γραφεία της Δ.Ε.Υ.Α.Χ. , […]

23 Νοέ

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Χαλκίδας (Δ.Ε.Υ.Α.Χ.), ενημερώνει τους πολίτες ότι λόγω εκτάκτων εργασιών σε δίκτυο Ύδρευσης της  Δ.Ε.Υ.Α.Χ., αύριο Παρασκευή 24-11-2023, θα έχουμε διακοπή νερού για 3 περίπου ώρες (8:00-11:00). Η διακοπή θα επηρεάσει  τις περιοχές Βασιλικού και Λευκαντίου. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.   Εκ της ΔΕΥΑΧ

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP