Η Δ.Ε.Υ.Α.ΧΑΛΚΙΔΑΣ ενδιαφέρεται να αναθέσει την Παροχή Υπηρεσίας για την κοπή και απομάκρυνση της χαμηλής και θαμνώδους βλάστησης στις εγκαταστάσεις της ΔΕΥΑΧ με σκοπό την προστασία αυτών από πιθανή πυρκαγιά που δύναται να προκληθεί, ιδιαίτερα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, σύμφωνα με τη συνημμένη Τεχνική Έκθεση. Κριτήριο ανάθεσης ορίζεται η συμφερότερη προσφορά βάσει τιμής. Προς απόδειξη […]
Πρόσκληση για την ασφάλιση υπηρεσιακού οχήματος σκάφους
Η Δ.Ε.Υ.Α. ΧΑΛΚΙΔΑΣ ενδιαφέρεται να αναθέσει την ασφάλιση του υπηρεσιακού οχήματος του σκάφους ΤΧ 107, για περίοδο ασφάλισης από 08-06-2019 έως και 07-06-2020, σύμφωνα με τη συνημμένη Τεχνική Έκθεση.
Σε εφαρμογή της παρ. 9 του άρθρου 107 του Ν.4797/2017 με την οποία προστέθηκε η παρ. 11 στο άρθρο 73 του ν. 4412/2016 δεν απαιτείται να προσκομίσετε μαζί με την οικονομική σας προσφορά, τα δικαιολογητικά περί μη αποκλεισμού από τη σύναψη δημοσίων συμβάσεων.
Δεν απαιτείται εγγύηση συμμετοχής και εγγύηση καλής εκτέλεσης για τις συμβάσεις αξίας ίσης ή κατώτερης από το ποσό των είκοσι χιλιάδων (20.000) ευρώ.
Αναφορικά με τον τρόπο πληρωμής και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για πληρωμή του αναδόχου, ισχύουν οι όροι του άρθρου 200 του Ν.4412/2016.
Η προσφορά πρέπει να αποσταλεί στο Γραφείο Προμηθειών της Δ.Ε.Υ.Α.Χ. ή μέσω e-mail, το αργότερο έως τις 20-05-2019, ημέρα Δευτέρα και ώρα 11:00 π.μ.
Κατεβάστε την τεχνική έκθεση πατώντας εδώ
Η Υπεύθυνη
Γραφείου Προμηθειών
Ελένη Μαστρογιάννη
Θεωρήθηκε
Η Δ/ντρια Διοικ/κών
& Οικονομικών Υπηρεσιών
Νίκη Ζαχαρού
Σχετικά Άρθρα
Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Χαλκίδας (Δ.Ε.Υ.Α.Χ.) ενημερώνει τους πολίτες ότι λόγω προγραμματισμένων εργασιών σε δίκτυο ύδρευσης της ΔΕΥΑΧ, αύριο Τετάρτη 16-10-2024 με διάρκεια 5 περίπου ωρών (8:30 – 13:30), θα παρουσιαστεί διακοπή υδροδότησης στο Λευκαντί και στην περιοχή Μύλοι Βασιλικού, προκειμένου να ολοκληρωθούν οι εργασίες επισκευής στο δίκτυο Ύδρευσης. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.