Πρόσκληση για την αντικατάσταση πέντε (5) ρελέ του ανελκυστήρα του κεντρικού κτιρίου της Δ.Ε.Υ.Α.Χ

Η Δ.Ε.Υ.Α. ΧΑΛΚΙΔΑΣ ενδιαφέρεται να αναθέσει την αντικατάσταση πέντε (5) ρελέ του ανελκυστήρα του  κεντρικού κτιρίου της Δ.Ε.Υ.Α.Χ, σύμφωνα με τη συνημμένη Τεχνική Έκθεση.

Σε εφαρμογή της  παρ. 9  του άρθρου 107 του Ν.4497/2017 με την οποία προστέθηκε η παρ. 11 στο άρθρο 73 του ν. 4412/2016 δεν απαιτείται να προσκομίσετε μαζί με την οικονομική σας προσφορά, τα δικαιολογητικά περί μη αποκλεισμού από τη σύναψη δημοσίων συμβάσεων.

Δεν γίνονται δεκτές εναλλακτικές προσφορές.

Δεν απαιτείται εγγύηση συμμετοχής και εγγύηση καλής εκτέλεσης για τις συμβάσεις αξίας ίσης ή κατώτερης από το ποσό των είκοσι χιλιάδων (20.000) ευρώ.

Η παράδοση και εγκατάσταση των ειδών θα γίνει  σε χρόνο και τόπο καθ’ υπόδειξη της υπηρεσίας, με ευθύνη και δαπάνη του Προμηθευτή.

Αναφορικά με τον τρόπο πληρωμής και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για πληρωμή του Προμηθευτή, ισχύουν οι όροι του άρθρου 200 του Ν.4412/2016 καθώς και η προηγούμενη εξόφληση τυχόν οφειλών του Προμηθευτή προς τη Δ.Ε.Υ.Α.Χ.

Θα προτιμηθεί τρόπος πληρωμής με πίστωση τριών μηνών από την ημερομηνία έκδοσης του τιμολογίου.

Η προσφορά πρέπει να αποσταλεί στο Γραφείο Προμηθειών της Δ.Ε.Υ.Α.Χ. ή στο e-mail gprom@deyax.gr, το αργότερο έως 18-06-2020, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:00 π.μ.

Κατεβάστε την τεχνική έκθεση πατώντας εδώ

 

Η Υπεύθυνη

Γραφείου Προμηθειών

Ελένη Μαστρογιάννη                                                                      

 

Θεωρήθηκε

Η Δ/ντρια Διοικ/κών

&  Οικονομικών Υπηρεσιών

Νίκη Ζαχαρού

 

Σχετικά Άρθρα

21 Σεπ

Η Δ.Ε.Υ.Α. ΧΑΛΚΙΔΑΣ ενδιαφέρεται να αναθέσει την προμήθεια  ενός εκτυπωτή και ενός πληκτρολογίου με ποντίκι, σύμφωνα  με τη συνημμένη Τεχνική Έκθεση. Επισημαίνεται ότι τα έξοδα μεταφοράς των ως άνω ειδών στον χώρο που θα υποδείξει η Υπηρεσία βαρύνουν τον Προμηθευτή. Στην προσφορά θα πρέπει να αναγράφεται ο χρόνος παράδοσης και εγγύησης των ειδών καθώς και […]

23 Νοέ

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Χαλκίδας (Δ.Ε.Υ.Α.Χ.), ενημερώνει τους πολίτες ότι λόγω εκτάκτων εργασιών σε δίκτυο Ύδρευσης της  Δ.Ε.Υ.Α.Χ., αύριο Παρασκευή 24-11-2023, θα έχουμε διακοπή νερού για 3 περίπου ώρες (8:00-11:00). Η διακοπή θα επηρεάσει  τις περιοχές Βασιλικού και Λευκαντίου. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.   Εκ της ΔΕΥΑΧ

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP