Πρόσκληση για προσφορά προς την ΔΕΥΑΧ για το έργο “ΕΡΓΑ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗΣ ΝΕΩΝ ΕΡΓΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ”

Για την αποκατάσταση με ασφαλτικό των τομών μετά από εργασίες στο δίκτυο ύδρευσης Δ.Ε. Ν. Αρτάκης και του Δήμου Χαλκιδέων, για 1.180μ2 ασφαλτόστρωσης, σύμφωνα με τα συνημμένα (Τεχνική Έκθεση, Προϋπολογισμό, Προμέτρηση και Τιμολόγιο), απαιτούνται κυρίως τα παρακάτω:

  • Κατασκευή βάσης οδοστρωσίας πάχους έως 15 cm με συμπύκνωση του θραυστού υλικού με χρήση κατάλληλου δονητικού μέσου. Διαμόρφωση επίπεδης επιφάνειας με χρήση κυλίνδρου.
  • Συμπύκνωση επιχώματος χάνδακα με δονητική πλάκα επί υδραυλικής σφύρας μέχρι αρνήσεως. Σε περίπτωση που η υφιστάμενη στρώση δε συμπυκνώνεται περαιτέρω, αφαίρεση εδαφικού υλικού για την επίτευξη τελικής επιφάνειας σκάφης από 5 έως 10 cm κάτω από την υφιστάμενη ερυθρά της οδού.
  • Προμήθεια, μεταφορά επιτόπου και διάστρωση θραυστού υλικού λατομείου σύμφωνα με την ΠΤΠ 0-155 για την κατασκευή οδοστρωσίας σε στάθμη 5 cm χαμηλότερα από την τελική στάθμη της ασφαλτικής στρώσης.
  • Ασφαλτική προεπάλλειψη με ασφαλτικό διάλυμα τύπου ΜΕ-Ο κατά τις ΠΤΠ ΑΣ-11 και Α-201.
  • Εργασία διάστρωσης και συμπύκνωσης ασφαλτικού υλικού κυκλοφορίας, συμπυκνωμένου πάχους 5 cm, σύμφωνα με την ΠΤΠ Α-265 με τις τοπικές μεταφορές.

Για το ανωτέρω έργο απαιτείται ειδικός εξοπλισμός για ασφαλτοστρώσεις. Στην τιμή προσφοράς θα συμπεριλαμβάνονται όλα τα απαιτούμενα υλικά.

Οι προσφορές θα πρωτοκολληθούν και θα παραληφθούν ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΕΣ ως την Δευτέρα 09/12/2019 στις 11.00 π.μ. στο Γρ. Πρωτοκόλλου της Υπηρεσίας.

Κατεβάστε το πλήρες κείμενο της πρόσκλησης πατώντας εδώ

 

 

Σχετικά Άρθρα

15 Ιούν

Η Δ.Ε.Υ.Α. ΧΑΛΚΙΔΑΣ ενδιαφέρεται να αναθέσει την προμήθεια ανταλλακτικών οίκου FLYGT για τις ανάγκες συντήρησης και επισκευής των εγκαταστάσεων των Βιολογικών Καθαρισμών Χαλκίδας και Νέας Αρτάκης καθώς και για το Ταχυδιυλιστήριο Αυλίδας, σύμφωνα με τη συνημμένη Τεχνική Έκθεση. Προς απόδειξη της μη συνδρομής των λόγων αποκλεισμού από διαδικασίες σύναψης δημοσίων συμβάσεων των παρ.1 και 2 […]

20 Ιούν

Ενημερώνουμε τους καταναλωτές, ότι ενδέχεται να παρουσιαστεί διακοπή υδροδότησης στην περιοχή Παραλίας Αυλίδας λόγω βλάβης τροφοδοσίας στο Αντλιοστάσιο Αγ. Θωμά. Το εκτιμώμενο διάστημα που θα επηρεαστεί η παραπάνω περιοχή είναι την Πέμπτη 20/06 από τις 10.00 ως τις 15.00. Παρακαλούμε τους καταναλωτές για λελογισμένη κατανάλωση νερού προκειμένου να ελαχιστοποιηθεί το διάστημα που θα επηρεαστούν.

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP