Λόγω εργασιών στο δίκτυο αποχέτευσης ομβρίων, το Σάββατο 26/5/2018 κατά τις ώρες από 08.00-18.00 μ.μ. θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων επί της οδού Αρεθούσης, στην κατεύθυνση προς κέντρο Χαλκίδας στο τμήμα από τον κυκλικό κόμβο των ΚΤΕΛ ως και την διασταύρωση με την οδό Κιαπέκου.
Πρόσκληση για προσφορά προς την ΔΕΥΑΧ για το έργο “ΕΡΓΑ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗΣ ΝΕΩΝ ΕΡΓΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ”
Για την αποκατάσταση με ασφαλτικό των τομών μετά από εργασίες στο δίκτυο ύδρευσης Δ.Ε. Ν. Αρτάκης και του Δήμου Χαλκιδέων, για 1.180μ2 ασφαλτόστρωσης, σύμφωνα με τα συνημμένα (Τεχνική Έκθεση, Προϋπολογισμό, Προμέτρηση και Τιμολόγιο), απαιτούνται κυρίως τα παρακάτω:
- Κατασκευή βάσης οδοστρωσίας πάχους έως 15 cm με συμπύκνωση του θραυστού υλικού με χρήση κατάλληλου δονητικού μέσου. Διαμόρφωση επίπεδης επιφάνειας με χρήση κυλίνδρου.
- Συμπύκνωση επιχώματος χάνδακα με δονητική πλάκα επί υδραυλικής σφύρας μέχρι αρνήσεως. Σε περίπτωση που η υφιστάμενη στρώση δε συμπυκνώνεται περαιτέρω, αφαίρεση εδαφικού υλικού για την επίτευξη τελικής επιφάνειας σκάφης από 5 έως 10 cm κάτω από την υφιστάμενη ερυθρά της οδού.
- Προμήθεια, μεταφορά επιτόπου και διάστρωση θραυστού υλικού λατομείου σύμφωνα με την ΠΤΠ 0-155 για την κατασκευή οδοστρωσίας σε στάθμη 5 cm χαμηλότερα από την τελική στάθμη της ασφαλτικής στρώσης.
- Ασφαλτική προεπάλλειψη με ασφαλτικό διάλυμα τύπου ΜΕ-Ο κατά τις ΠΤΠ ΑΣ-11 και Α-201.
- Εργασία διάστρωσης και συμπύκνωσης ασφαλτικού υλικού κυκλοφορίας, συμπυκνωμένου πάχους 5 cm, σύμφωνα με την ΠΤΠ Α-265 με τις τοπικές μεταφορές.
Για το ανωτέρω έργο απαιτείται ειδικός εξοπλισμός για ασφαλτοστρώσεις. Στην τιμή προσφοράς θα συμπεριλαμβάνονται όλα τα απαιτούμενα υλικά.
Οι προσφορές θα πρωτοκολληθούν και θα παραληφθούν ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΕΣ ως την Δευτέρα 09/12/2019 στις 11.00 π.μ. στο Γρ. Πρωτοκόλλου της Υπηρεσίας.
Κατεβάστε το πλήρες κείμενο της πρόσκλησης πατώντας εδώ
Σχετικά Άρθρα
O Πρόεδρος Δ.Σ../Δ.Ε.Υ.Α.Χ. προκηρύσσει ανοιχτό μειοδοτικό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές για την ανάδειξη προμηθευτή υλικών ύδρευσης και αποχέτευσης για τις ανάγκες της Δ.Ε.Υ.Α.Χ. οικονομικού έτους 2015 και με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή. Η διεξαγωγή της δημοπρασίας, η αποσφράγιση των προσφορών και η ανακήρυξη του μειοδότη θα γίνουν σύμφωνα με τις διατάξεις του ΕΚΠΟΤΑ. Ο […]