Ενημερώνουμε τους καταναλωτές ότι την Πέμπτη 27-04-2023 και από τις 22:00 – 05:00 (πρωινές ώρες Παρασκευής), θα γίνει προγραμματισμένη εργασία στον αγωγό των Ερίων που τροφοδοτεί μεγάλο τμήμα της πόλης της Χαλκίδας. Αν και οι εργασίες θα γίνουν τις μεταμεσονύχτιες ώρες για τον επιρρεασμό όσο γίνεται μικρότερου αριθμού καταναλωτών, παρ όλα αυτά, ανάλογα με τις […]
Πρόσκληση για προσφορά προς την ΔΕΥΑΧ για το έργο “ΕΡΓΑ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗΣ ΝΕΩΝ ΕΡΓΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ”
Για την αποκατάσταση με ασφαλτικό των τομών μετά από εργασίες στο δίκτυο ύδρευσης Δ.Ε. Ν. Αρτάκης και του Δήμου Χαλκιδέων, για 1.180μ2 ασφαλτόστρωσης, σύμφωνα με τα συνημμένα (Τεχνική Έκθεση, Προϋπολογισμό, Προμέτρηση και Τιμολόγιο), απαιτούνται κυρίως τα παρακάτω:
- Κατασκευή βάσης οδοστρωσίας πάχους έως 15 cm με συμπύκνωση του θραυστού υλικού με χρήση κατάλληλου δονητικού μέσου. Διαμόρφωση επίπεδης επιφάνειας με χρήση κυλίνδρου.
- Συμπύκνωση επιχώματος χάνδακα με δονητική πλάκα επί υδραυλικής σφύρας μέχρι αρνήσεως. Σε περίπτωση που η υφιστάμενη στρώση δε συμπυκνώνεται περαιτέρω, αφαίρεση εδαφικού υλικού για την επίτευξη τελικής επιφάνειας σκάφης από 5 έως 10 cm κάτω από την υφιστάμενη ερυθρά της οδού.
- Προμήθεια, μεταφορά επιτόπου και διάστρωση θραυστού υλικού λατομείου σύμφωνα με την ΠΤΠ 0-155 για την κατασκευή οδοστρωσίας σε στάθμη 5 cm χαμηλότερα από την τελική στάθμη της ασφαλτικής στρώσης.
- Ασφαλτική προεπάλλειψη με ασφαλτικό διάλυμα τύπου ΜΕ-Ο κατά τις ΠΤΠ ΑΣ-11 και Α-201.
- Εργασία διάστρωσης και συμπύκνωσης ασφαλτικού υλικού κυκλοφορίας, συμπυκνωμένου πάχους 5 cm, σύμφωνα με την ΠΤΠ Α-265 με τις τοπικές μεταφορές.
Για το ανωτέρω έργο απαιτείται ειδικός εξοπλισμός για ασφαλτοστρώσεις. Στην τιμή προσφοράς θα συμπεριλαμβάνονται όλα τα απαιτούμενα υλικά.
Οι προσφορές θα πρωτοκολληθούν και θα παραληφθούν ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΕΣ ως την Δευτέρα 09/12/2019 στις 11.00 π.μ. στο Γρ. Πρωτοκόλλου της Υπηρεσίας.
Κατεβάστε το πλήρες κείμενο της πρόσκλησης πατώντας εδώ
Σχετικά Άρθρα
Λόγω εργασιών επισκευής υποθαλάσσιου αγωγού ύδρευσης, είναι πιθανόν να υπάρχουν προβλήματα στην ομαλή υδροδότηση της περιοχής Κανήθου Χαλκίδας. ΕΚ ΤΗΣ ΔΕΥΑΧ

