Από τη ΔΕΥΑΧ γίνεται γνωστό ότι λόγω βλάβης σε αγωγό του δικτύου ύδρευσης παραπλεύρως του 2ου Γυμνασίου Χαλκίδας, θα διακοπεί η υδροδότηση στις περιοχές Μπαταριά και Αγ. Μαρίνας στη Χαλκίδα σήμερα Μ. Τρίτη 23/4/2019 από τις 09:00 έως τις 14:00. Τα συνεργεία της ΔΕΥΑΧ θα καταβάλλουν προσπάθεια να αποκαταστήσουν τη βλάβη όσο το δυνατόν νωρίτερα
Πρόσκληση για για την προμήθεια έξι (6) ελαστικών, κατασκευασμένα την τελευταία διετία (DOT 2016)
Η Δ.Ε.Υ.Α. ΧΑΛΚΙΔΑΣ ενδιαφέρεται για την προμήθεια έξι (6) ελαστικών, κατασκευασμένα την τελευταία διετία (DOT 2016), σύμφωνα με τη συνημμένη Τεχνική Έκθεση.
Σε εφαρμογή της παρ. 9 του άρθρου 107 του Ν.4797/2017 με την οποία προστέθηκε η παρ. 11 στο άρθρο 73 του ν. 4412/2016 δεν απαιτείται να προσκομίσετε μαζί με την οικονομική σας προσφορά, τα δικαιολογητικά περί μη αποκλεισμού από τη σύναψη δημοσίων συμβάσεων.
Δεν απαιτείται εγγύηση συμμετοχής και εγγύηση καλής εκτέλεσης για τις συμβάσεις αξίας ίσης ή κατώτερης από το ποσό των είκοσι χιλιάδων (20.000) ευρώ.
Αναφορικά με τον τρόπο πληρωμής και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για πληρωμή του αναδόχου, ισχύουν οι όροι του άρθρου 200 του Ν.4412/2016.
Η προσφορά με τα δικαιολογητικά πρέπει να αποσταλεί στο Γραφείο Προμηθειών της Δ.Ε.Υ.Α.Χ. ή μέσω e-mail, το αργότερο έως τις 08-12-2017, ημέρα Παρασκευή και ώρα 11:00 π.μ.
Κατεβάστε την τεχνική έκθεση πατώντας εδώ
Η Δ/ντρια Διοικ/κών
& Οικ/κών Υπηρεσιών
Νίκη Ζαχαρού
Σχετικά Άρθρα
Η Δ.Ε.Υ.Α. ΧΑΛΚΙΔΑΣ ενδιαφέρεται να αναθέσει την προμήθεια ενός δοχείου διαστολής 500lt το οποίο θα τοποθετηθεί στην δεξαμενή της περιοχής «Μακεδονικών» Δ.Ε. Χαλκίδας, σύμφωνα με τη συνημμένη Τεχνική Έκθεση. Σε εφαρμογή της παρ. 9 του άρθρου 107 του Ν.4497/2017 με την οποία προστέθηκε η παρ. 11 στο άρθρο 73 του ν. 4412/2016 δεν απαιτείται να […]