Η Δ.Ε.Υ.Α.Χ ανακοινώνει ότι, παρ’ όλη την ολοήμερη προσπάθεια των συνεργείων της, δεν κατέστη έως το βράδυ δυνατός ο εντοπισμός της αιτίας των προβλημάτων υδροδότησης στην περιοχή Νέα Κύζικος της Δ.Ε. Αρτάκης. Καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια για τον εντοπισμό και την επίλυση του προβλήματος το συντομότερο δυνατό.
Προκήρυξη διαγωνισμού για το έργο με τίτλο: «Συντήρηση Η/Μ Εγκαταστάσεων Δ.Ε. Χαλκίδας».
Ο Πρόεδρος Δ.Σ./Δ.Ε.Υ.Α.Χ. προκηρύσσει Διαγωνισμό που θα διεξαχθεί με την ανοιχτή διαδικασία του άρθρου 264 του ν. 4412/16, με κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάζει τιμής σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 311 του Ν.4412/2016 για την παροχή υπηρεσιών με τίτλο: «Συντήρηση Η/Μ Εγκαταστάσεων Δ.Ε. Χαλκίδας». Ο τόπος παροχής των υπηρεσιών είναι οι Η/Μ Εγκαταστάσεις Αποχέτευσης σε όλη την Έκταση του Καλλικρατικού Δήμου Χαλκιδέων και ο Κεντρικός Σταθμός Ελέγχου στην Δεξαμενή Βελήμπαμπα, όπως αυτές περιγράφονται στο Παράρτημα Ι, ΙΙ και IV.
Η συνολική εκτιμώμενη αξία της σύμβασης, ανέρχεται στο ποσό των € 119.040 συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24% (προϋπολογισμός χωρίς ΦΠΑ: € 96.000 συν ΦΠΑ: € 23.040).
Η Καταληκτική ημερομηνία υποβολής των προσφορών είναι η 17/5/2018 και ώρα 14:30.
Για περισσότερες πληροφορίες κατεβάστε το πλήρες κείμενο της προκήρυξης και της διακήρυξης .
Επιπρόσθετα μπορείτε κατεβάσετε το υπόδειγμα της οικονομικής προσφοράς καθώς και το ΤΕΥΔ.
Σχετικά Άρθρα
Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Χαλκίδας (Δ.Ε.Υ.Α.Χ.), ενημερώνει τους πολίτες ότι λόγω έκτακτων εργασιών στο δίκτυο Ύδρευσης της Δ.Ε.Υ.Α.Χ., θα έχουμε διακοπή νερού σήμερα Πέμπτη 01-08-2024 από τις 09:00 το πρωί, εκτιμάται για διάρκεια 2 περίπου ωρών. Η διακοπή υδροδότησης θα επηρεάσει την περιοχή του Μαλακώντα. Ευχαριστούμε για την κατανόηση. Εκ της ΔΕΥΑΧ