Πιθανά προβλήματα υδροδότησης

Ενημερώνουμε τους καταναλωτές, ότι λόγω εργασιών που θα γίνουν στο Διυλιστήριο Νερού Δ.Ε. Αυλίδας, είναι πιθανόν να παρατηρηθεί μείωση της πίεσης ή ολιγόωρη διακοπή τροφοδοσίας νερού που θα επηρεάσει κυρίως τις περιοχές Παραλίας Αυλίδος και Μόρφα Αυλίδος.

Η Υπηρεσία έχει προγραμματίσει την εκτέλεση των εργασιών αυτών τις βραδυνές ώρες ούτως ώστε να προκληθεί η ελάχιστη δυνατή όχληση στους καταναλωτές. Το εκτιμώμενο διάστημα που θα επηρεαστούν οι παραπάνω περιοχές είναι την Δευτέρα 29/07 από τις 23.00 ως τις 06.00.

Παρακαλούμε τους καταναλωτές για λελογισμένη κατανάλωση νερού προκειμένου να ελαχιστοποιηθεί το διάστημα που θα επηρεαστούν.

 

ΕΚ ΤΗΣ ΔΕΥΑΧ

Σχετικά Άρθρα

27 Ιούλ

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Χαλκίδας (Δ.Ε.Υ.Α.Χ.), ενημερώνει τους πολίτες ότι λόγω έκτακτης βλάβης σε αγωγό Ύδρευσης της ΔΕΥΑΧ, θα έχουμε διακοπή νερού σήμερα Τετάρτη 27/7/2022 διάρκειας περίπου 2 ωρών (13:30-15:30 ) που θα επηρεάσει την περιοχή του Καράμπαμπα. Ευχαριστούμε για την κατανόηση. ΕΚ ΤΗΣ ΔΕΥΑΧ

7 Δεκ

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Χαλκίδας (Δ.Ε.Υ.Α.Χ.), ενημερώνει τους πολίτες ότι λόγω έκτακτης βλάβης σε αγωγό Ύδρευσης της ΔΕΥΑΧ, θα έχουμε διακοπή νερού σήμερα Τετάρτη 07/12/2022 διάρκειας περίπου 3 ωρών (08:30-11:30 ) που θα επηρεάσει την περιοχή του Βατώντα. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP