Διενέργεια κλήρωσης για τη συγκρότηση επιτροπής παραλαβής αντ/κων & εργασιών επισκευής οχημάτων

Γνωστοποιείται ότι σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 26 του Ν. 4024/2011 και της αριθμ. ΔΙΣΚΠΟ/Φ.18/οικ.21508/4-11-2011 (ΦΕΚ 2540/Β΄/7-11-2011) Απόφασης του Υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, την Πέμπτη, 24/09/2015 και ώρα 10:00 π.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων του Διοικητικού συμβουλίου της Δ.Ε.Υ.Α.Χ. (4ος όροφος), Νεοφύτου 69 – Χαλκίδα, θα διενεργηθεί από την αρμόδια επιτροπή που έχει οριστεί με την αρ. 232/2014 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου,  δημόσια κλήρωση για τον ορισμό μελών Επιτροπής Παραλαβής Ανταλλακτικών & Εργασιών Επισκευής Οχημάτων.

Ο Πρόεδρος της

Επιτροπής Διενέργειας Κλήρωσης

Μανιάτης Χαράλαμπος

Γενικός Δ/ντής Δ.Ε.Υ.Α.Χ.

 

Σχετικά Άρθρα

18 Ιούλ

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Χαλκίδας (Δ.Ε.Υ.Α.Χ.), ενημερώνει τους πολίτες ότι λόγω έκτακτης βλάβης σε τροφοδοτικό αγωγό Ύδρευσης της ΔΕΥΑΧ, θα έχουμε διακοπή νερού σήμερα Δευτέρα 18/7/2022 διάρκειας περίπου 4 ωρών (8:οο-12:00 ) που θα επηρεάσει την περιοχή του Μαλακώντα. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

23 Αυγ

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Χαλκίδας (Δ.Ε.Υ.Α.Χ.) ενημερώνει τους πολίτες ότι λόγω έκτακτων εργασιών σε δίκτυο Ύδρευσης της Δ.Ε.Υ.Α.Χ., θα έχουμε διακοπή νερού ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 5 ΠΕΡΙΠΟΥ ΩΡΩΝ (8:00 – 13:00) για εργασίες στο δίκτυο ύδρευσης. Θα επηρεαστεί η περιοχή Ζέφυρου – Βολέρι, στη Δ.Ε. Ν. ΑΡΤΑΚΗΣ. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.  

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP