Πρόσκληση για το έργο: “Επέκταση δικτύου αποχέτευσης στη Δ.Ε. Χαλκίδας”

Για την επέκταση του δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων επί της οδού Τομπάζη στην Κάνηιθο και στην οδό Έλλ. Στρατιώτου στη Χαλκίδα, απαιτείται η: Επέκταση του δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων με αγωγό διαμέτρου D/200, συνολικού μήκους 150,00 μέτρων από σωλήνες συμπαγούς τοιχώματος  PVC-U SDR 41, η κατασκευή τριών κεντρικών φρεατίων επίσκεψης και πέντε διασυνδέσεων (αναμονών) με τα ακίνητα με σωλήνα ονομαστικής διαμέτρου D160 /PVC/Σ41.

Στη μελέτη περιλαμβάνεται η κοπή της ασφάλτου με ασφαλτοκόπτη και η αποκατάσταση των σημείων παρέμβασης στην προτέρα κατάσταση.

Τα προϊόντα εκσκαφής θα μεταφέρονται σε κατάλληλο χώρο και η πλήρωση του σκάμματος θα γίνει με άμμο προέλευσης λατομείου  για την έδραση, τον εγκιβωτισμό και την προστασία του αγωγού, με θραυστό υλικό λατομείου (3Α) και με κατάλληλα προϊόντα εκσκαφών με συμπύκνωση.

Στην τιμή προσφοράς θα συμπεριλαμβάνονται όλα τα απαιτούμενα υλικά.

Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στο ποσό των 15.725,68 (χωρίς επιβάρυνση Φ.Π.Α. κατ’ εφαρμογή του άρθρου 1 του ν. 4281/2014.)

Για περισσότερες πληροφορίες κατεβάστε το πλήρες κείμενο της πρόσκλησης πατώντας εδώ

Σχετικά Άρθρα

25 Σεπ

Η Δ.Ε.Υ.Α. Χαλκίδας ανακοινώνει  ότι προτίθεται να προβεί στην ανάθεση υπηρεσιών ασφάλισης των οχημάτων της με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης (άρθ. 328 του ν. 4412/2016), διάρκειας ενός τριμήνου, σύμφωνα με τη συνημμένη Τεχνική Περιγραφή, προϋπολογισθείσας δαπάνης ποσού 2.450,00 € (ποσό μικτών ασφαλίστρων). Δεν απαιτείται εγγύηση συμμετοχής και εγγύηση καλής εκτέλεσης για τις συμβάσεις αξίας […]

11 Δεκ

Η Δ.Ε.Υ.Α. ΧΑΛΚΙΔΑΣ ενδιαφέρεται να αναθέσει την επισκευή του με αρ. κυκλοφ. ΜΕ 85826 εκσκαφέα τύπου BOB CAT της Επιχείρησης, ήτοι αναλυτικά: 6 λίτρα λάδι κινητήρα 1 τμχ φίλτρο πετρελαίου 1 τμχ φίλτρο λαδιού Πετρέλαιο 2 τμχ σαμπρέλες ελαστικών 60 λίτρα λάδι υδραυλικού 1 τμχ μπαταρία 100ΑΗ 1 τμχ αντλία νερού 1 τμχ αλουμίνιο καπάκι […]

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP