Νέα ανακοίνωση για τις ρυθμίσεις οφειλών προς τη ΔΕΥΑ Χαλκίδας

Τη δυνατότητα στους δημότες να ρυθμίσουν τις οφειλές τους, δίνει η Διοίκηση της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Χαλκίδας, αναγνωρίζοντας τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι δημότες, λόγω της παρατεταμένης κρίσης.
Με απόφαση που ελήφθη στη συνεδρίαση της Πέμπτης 13 Φεβρουαρίου 2020, λόγω λήξης της ισχύος της απόφασης που αφορούσε τις εκατό (100) δόσεις  η Διοίκηση της ΔΕΥΑΧ ρυθμίζει τις οφειλές των καταναλωτών, ώστε να αποφύγουν την διακοπή της υδροδότησης τους λόγω ληξιπρόθεσμων οφειλών, ως εξής:

  • Να καταβάλλεται προκαταβολή ποσού 10% επί της οφειλής,
  • Οι δόσεις να μην είναι περισσότερες από 36 μηνιαίες και ισόποσες. Κάθε δόση πλην της τελευταίας να μην είναι μικρότερη των 20,00 €.
  • Εάν η οφειλή πληρωθεί εφ’ άπαξ να αφαιρούνται οι τόκοι.
  • Αν παρέλθει 1 μήνας από την ημερομηνία λήξης έκαστης δόσης τότε η ρύθμιση να καταργείται αυτοδίκαια και δεν θα μπορούν να υπαχθούν σε νέα ρύθμιση διακανονισμού.
  • Απαραίτητη προϋπόθεση για τη διατήρηση του διακανονισμού να είναι η εξόφληση των τρεχόντων λογαριασμών.
  • Η αίτηση του οφειλέτη για υπαγωγή στη ρύθμιση να υποβάλλεται στη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης. Για τη ρύθμιση το αίτημα να εξετάζεται από τον Γενικό Δ/ντή , κατόπιν εισήγησης της Οικονομικής Υπηρεσίας.

Σχετικά Άρθρα

9 Οκτ

Η Δ.Ε.Υ.Α. ΧΑΛΚΙΔΑΣ ενδιαφέρεται να αναθέσει την προμήθεια αναλωσίμων υλικών τα οποία είναι απαραίτητα για την εύρυθμη λειτουργία του τμήματος Η/Μ Εγκαταστάσεων Ύδρευσης, σύμφωνα με τη συνημμένη Τεχνική Έκθεση. Επισημαίνεται ότι προκειμένου να γίνει δεκτή η προσφορά των ενδιαφερομένων θα πρέπει να συνοδεύεται από βεβαίωση περί μη οφειλής τελών ύδρευσης και αποχέτευσης. Σε εφαρμογή της […]

4 Μάι

Η Δ.Ε.Υ.Α. ΧΑΛΚΙΔΑΣ ενδιαφέρεται να αναθέσει την παροχή ταχυδρομικών υπηρεσιών της Δ.Ε.Υ.Α.Χ., σύμφωνα με τη συνημμένη Τεχνική Έκθεση. Προς απόδειξη της μη συνδρομής των λόγων αποκλεισμού από διαδικασίες σύναψης δημοσίων συμβάσεων των παρ.1 και 2 του άρθρου 73 του Ν.4412/2016, παρακαλούμε, μαζί με την προσφορά σας, να μας αποστείλετε τα παρακάτω δικαιολογητικά: α. Απόσπασμα ποινικού […]

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP