Πιθανά προβλήματα υδροδότησης

Ενημερώνουμε τους καταναλωτές, ότι λόγω της προγραμματισμένης διακοπής ηλεκτροδότησης από την Δ.Ε.Η. για την μεταφορά της παροχής Μέσης Τάσης του Υποσταθμού της Δ.Ε.Υ.Α.Χ. στην Παραλίμνη, είναι πιθανόν να παρατηρηθεί μείωση της πίεσης ή ολιγόωρη διακοπή τροφοδοσίας νερού που θα επηρεάσει κυρίως τις περιοχές Ανθηδώνας-Δροσιάς και Κανήθου.

Το εκτιμώμενο διάστημα που θα επηρεαστούν οι παραπάνω περιοχές είναι την Πέμπτη 11/04 και την Παρασκευή 12/04, από τις 10.00 ως τις 15.00.

Παρακαλούμε τους καταναλωτές για λελογισμένη κατανάλωση νερού προκειμένου να ελαχιστοποιηθεί το διάστημα που θα επηρεαστούν.

Σχετικά Άρθρα

11 Αυγ

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Χαλκίδας (Δ.Ε.Υ.Α.Χ.) ενημερώνει τους πολίτες ότι λόγω έκτακτων εργασιών σε αγωγό  Ύδρευσης της ΔΕΥΑΧ στην περιοχή της Δ.Ε. Αυλίδας, θα έχουμε διακοπή νερού σήμερα Πέμπτη 11/08/2022 διάρκειας περίπου 3 ωρών (9:3ο-12:30 ) που θα επηρεάσει την Παραλία Αυλίδας. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ.

19 Απρ

Η Δ.Ε.Υ.Α. ΧΑΛΚΙΔΑΣ ενδιαφέρεται να αναθέσει την κατασκευή πέντε (5) μεταλλικών θυρών, ελέγχου της εισόδου των νερών (μετά από κλοπή των υφιστάμενων) στην περιοχή Δοκού Χαλκίδας (αμπολή Δοκαΐτισσα) καθώς και την κατασκευή , τριών μεταλλικών καλυμμάτων ελέγχου του δικτύου αποχέτευσης ομβρίων (μετά από σημαντική φθορά-οξείδωση των υφιστάμενων) στην Τ.Κ.Μύτικα,  σύμφωνα με τις συνημμένες Τεχνικές Εκθέσεις. […]

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP