Πιθανά προβλήματα υδροδότησης

Ενημερώνουμε τους καταναλωτές, ότι λόγω της προγραμματισμένης διακοπής ηλεκτροδότησης από την Δ.Ε.Η. για την μεταφορά της παροχής Μέσης Τάσης του Υποσταθμού της Δ.Ε.Υ.Α.Χ. στην Παραλίμνη, είναι πιθανόν να παρατηρηθεί μείωση της πίεσης ή ολιγόωρη διακοπή τροφοδοσίας νερού που θα επηρεάσει κυρίως τις περιοχές Ανθηδώνας-Δροσιάς και Κανήθου.

Το εκτιμώμενο διάστημα που θα επηρεαστούν οι παραπάνω περιοχές είναι την Πέμπτη 11/04 και την Παρασκευή 12/04, από τις 10.00 ως τις 15.00.

Παρακαλούμε τους καταναλωτές για λελογισμένη κατανάλωση νερού προκειμένου να ελαχιστοποιηθεί το διάστημα που θα επηρεαστούν.

Σχετικά Άρθρα

11 Απρ

Πρόσκληση για προσφορά για “Έκτακτες εργασίες συντήρησης των υπογείων θαλάμων επτά αντλιοστασίων ακαθάρτων της Δ.Ε. Χαλκίδας (Α΄- Κολυμβητήριο, Αγ. Νικολάου, Δ-΄25ης Μαρτίου, Σουβάλα, Βράχος, Βούρκος, Ληλαντίων)” Για τις έκτακτες εργασίες συντήρησης των υπογείων θαλάμων επτά αντλιοστασίων ακαθάρτων της Δ.Ε. Χαλκίδας (Α΄- Κολυμβητήριο, Αγ. Νικολάου, Δ-΄25ης Μαρτίου, Σουβάλα, Βράχος, Βούρκος, Ληλαντίων) τα οποία διαχειρίζονται τον μεγαλύτερο […]

25 Ιούν

Η Δ.Ε.Υ.Α. ΧΑΛΚΙΔΑΣ ενδιαφέρεται να αναθέσει την προμήθεια αντλιών για τα Κέντρα Λυμάτων Χαλκίδας και Νέας Αρτάκης,  σύμφωνα με τη συνημμένη Τεχνική Έκθεση. Επισημαίνεται ότι τα έξοδα μεταφοράς των ως άνω αντλιών στον τόπο παράδοσης που θα υποδείξει η αρμόδια υπηρεσία της Επιχείρησης βαρύνουν τον Προμηθευτή. Σε εφαρμογή της  παρ. 9  του άρθρου 107 του […]

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP