Πρόσκληση για το Έργο “ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΑΓΩΓΩΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ Δ.Ε. Ν. ΑΡΤΑΚΗΣ”

Για τις συνδέσεις των ακινήτων με το δίκτυο αποχέτευσης ακαθάρτων της Δ.Ε. Ν. Αρτάκης του Δήμου Χαλκιδέων, σύμφωνα και με τα συνημμένα (Τεχνική Έκθεση, Προϋπολογισμό, Προμέτρηση, Τιμολόγιο), απαιτείται να κατασκευασθούν:

α) Πλήρης κατασκευή 50 συνδέσεων ακινήτων με σωλήνες Φ160/Σ41 συνολικού μήκους 250μ.

β) Κατασκευή-τοποθέτηση 50 φρεατίων ελέγχου και καθαρισμού των συνδέσεων.

Στη μελέτη περιλαμβάνεται η πλήρης αποκατάσταση των σημείων παρέμβασης στην προτέρα κατάσταση με ασφαλτικό, πλάκες πεζοδρομίου ή οπλισμένο σκυρόδεμα. Η άσφαλτος θα κοπεί με ασφαλτοκόπτη και τα προϊόντα εκσκαφής θα μεταφέρονται σε κατάλληλο χώρο.

Στην τιμή προσφοράς θα συμπεριλαμβάνονται όλα τα απαιτούμενα υλικά.

Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στο ποσό των 19.478,38 € (χωρίς επιβάρυνση Φ.Π.Α. κατ’ εφαρμογή του άρθρου 1 του ν. 4281/2014.)

Για περισσότερες πληροφορίες κατεβάστε το πλήρες κείμενο της πρόσκλησης πατώντας εδώ

Σχετικά Άρθρα

5 Αυγ

Η Δ.Ε.Υ.Α.ΧΑΛΚΙΔΑΣ ενδιαφέρεται να αναθέσει την προμήθεια ανταλλακτικών για τις ανάγκες του Κέντρου Λυμάτων Χαλκίδας, σύμφωνα  με τη συνημμένη Τεχνική Έκθεση. Επισημαίνεται ότι τα έξοδα μεταφοράς της ως άνω προμήθειας στον χώρο που θα υποδείξει η Υπηρεσία βαρύνουν τον Προμηθευτή. Κριτήριο ανάθεσης ορίζεται η συμφερότερη προσφορά βάσει τιμής για το σύνολο των ειδών. Προς απόδειξη […]

11 Σεπ

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Χαλκίδας (Δ.Ε.Υ.Α.Χ.). προκηρύσσει ανοιχτό διαγωνισμό για την ανάθεση του έργου «Ε.Ε.Λ. πρώην Δ. Αμαρύνθου» με προϋπολογισμό 8.247.705,28 € (με αναθεώρηση και Φ.Π.Α.). 1. Το αντικείμενο που δημοπρατείται περιλαμβάνει : – Την οριστική μελέτη και την μελέτη εφαρμογής του περιγραφομένου στην τεχνική περιγραφή της μελέτης έργου. Για την εκπόνηση της μελέτης […]

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP