Πρόσκληση για το Έργο “ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΑΓΩΓΩΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ Δ.Ε. Ν. ΑΡΤΑΚΗΣ”

Για τις συνδέσεις των ακινήτων με το δίκτυο αποχέτευσης ακαθάρτων της Δ.Ε. Ν. Αρτάκης του Δήμου Χαλκιδέων, σύμφωνα και με τα συνημμένα (Τεχνική Έκθεση, Προϋπολογισμό, Προμέτρηση, Τιμολόγιο), απαιτείται να κατασκευασθούν:

α) Πλήρης κατασκευή 50 συνδέσεων ακινήτων με σωλήνες Φ160/Σ41 συνολικού μήκους 250μ.

β) Κατασκευή-τοποθέτηση 50 φρεατίων ελέγχου και καθαρισμού των συνδέσεων.

Στη μελέτη περιλαμβάνεται η πλήρης αποκατάσταση των σημείων παρέμβασης στην προτέρα κατάσταση με ασφαλτικό, πλάκες πεζοδρομίου ή οπλισμένο σκυρόδεμα. Η άσφαλτος θα κοπεί με ασφαλτοκόπτη και τα προϊόντα εκσκαφής θα μεταφέρονται σε κατάλληλο χώρο.

Στην τιμή προσφοράς θα συμπεριλαμβάνονται όλα τα απαιτούμενα υλικά.

Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στο ποσό των 19.478,38 € (χωρίς επιβάρυνση Φ.Π.Α. κατ’ εφαρμογή του άρθρου 1 του ν. 4281/2014.)

Για περισσότερες πληροφορίες κατεβάστε το πλήρες κείμενο της πρόσκλησης πατώντας εδώ

Σχετικά Άρθρα

2 Ιούλ

Ο Πρόεδρος Δ.Σ./Δ.Ε.Υ.Α.Χ. ανακοινώνει την προσωρινή αναστολή της διεξαγωγής του προγραμματισμένου για τη Δευτέρα 06 Ιουλίου 2015 και ώρα 10:00π.μ. Ανοιχτού Διαγωνισμού για την «Προμήθεια χημικών υλικών», εξ’ αιτίας κωλύματος έκδοσης εγγυητικών επιστολών από Τραπεζικά Ιδρύματα μετά την δημοσίευση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου για την «Τραπεζική αργία βραχείας διάρκειας» (ΦΕΚ 65/ 28 Ιουνίου 2015).

22 Μαρ

O Πρόεδρος Δ.Σ../Δ.Ε.Υ.Α.Χ. προκηρύσσει ανοιχτό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές και με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή για την «Παροχή ταχυδρομικών υπηρεσιών» της Δ.Ε.Υ.Α.Χ. ,  σύμφωνα με τις διατάξεις  του Π.Δ. 28/80, για την ανάδειξη Παρόχου εκτέλεσης της παραπάνω εργασίας, προϋπολογισμού 193.830,00 χωρίς Φ.Π.Α. Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί με χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών  Δημοσίων […]

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP