Ανακοίνωση παράτασης διαστήματος υποβολής προσφορών

Σε συνέχεια της με αρ. Πρωτ. 6865/21.09.2018 Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την ανάθεση υπηρεσιών ασφάλισης των οχημάτων της με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης (άρθ. 328 του ν. 4412/2016), διάρκειας ενός έτους,  η Δ.Ε.Υ.Α. Χαλκίδας ανακοινώνει  ότι  παρατείνει το διάστημα υποβολής προσφορών ως κάτωθι:

Οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν να καταθέσουν αίτηση για να παραλάβουν φωτοαντίγραφα των αδειών κυκλοφορίας όλων των υπό ασφάλιση οχημάτων της Δ.Ε.Υ.Α.Χ.,  έως και δέκα (10) εργάσιμες ημέρες από σήμερα (έως και 09/10/2018).

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καταθέσουν τις προσφορές τους μέχρι και τριάντα (30) εργάσιμες ημέρες από σήμερα, ήτοι έως 06/11/2018, ημέρα Τρίτη και ώρα 11:00 π.μ. στο Γραφείο Πρωτοκόλλου της Επιχείρησης.

 

O ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΣ/ΔΕΥΑΧ

Αναστάσιος Μάζης

Σχετικά Άρθρα

31 Αυγ

Η Δ.Ε.Υ.Α. ΧΑΛΚΙΔΑΣ ενδιαφέρεται να εκποιήσει μπαταρίες γεννητριών, οι οποίες βρίσκονται σε αποθηκευτικό χώρο της Δ.Ε.Υ.Α.Χ. στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Λυμάτων Χαλκίδας, σύμφωνα με το συνημμένο Πρακτικό καταγραφής παρωχημένου εξοπλισμού. Το κόστος αποκομιδής & μεταφοράς των ως άνω υλικών θα βαρύνει τον ενδιαφερόμενο. Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να προσέλθουν στο κεντρικό κτίριο της Δ.Ε.Υ.Α.Χ. επί της […]

30 Ιούν

Ο Πρόεδρος Δ.Σ./Δ.Ε.Υ.Α.Χ. ανακοινώνει την ακύρωση της διεξαγωγής του προγραμματισμένου για την Τρίτη 07 Ιουλίου 2015 και ώρα 10.00π.μ. Πρόχειρου Διαγωνισμού επιλογής Αναδόχου για την εκτέλεση του έργου: «Έργο διάνοιξης Γεώτρησης στην περιοχή ¨Κρασσάς¨», εξ’ αιτίας κωλύματος έκδοσης εγγυητικών επιστολών από Τραπεζικά Ιδρύματα μετά την δημοσίευση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου για την «Τραπεζική αργία βραχείας […]

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP