Νέα ημερομηνία διενέργειας του διαγωνισμού προμήθειας οχημάτων

Σε εκτέλεση της με αριθμό 239/2013 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Δ.Ε.Υ.Α.Χ. [ΑΔΑ:ΒΛΓΩΟΕΚΜ-ΒΔΛ], εκδίδεται ανακοίνωση για τη νέα ημερομηνία διενέργειας του διαγωνισμού προμήθειας οχημάτων, ο οποίος θα λάβει χώρα στις 20 του μηνός Δεκεμβρίου έτους 2013, ημέρα Παρασκευή, με ώρα έναρξης παραλαβής προσφορών 10:00 π.μ. και ώρα λήξης 10:30 π.μ., στα γραφεία της Δ.Ε.Υ.Α.Χ. , Νεοφύτου 69-Χαλκίδα.

Επίσης, μπορούν να ζητήσουν και να λάβουν τεύχη της διακήρυξης του διαγωνισμού και να συμμετάσχουν σ΄ αυτόν, ενδιαφερόμενοι που δεν εκδήλωσαν ενδιαφέρον την προηγούμενη φορά.

Στην περίπτωση αυτή τα τεύχη θα παρέχονται στους ενδιαφερόμενους μέχρι και την προηγούμενη ημέρα διαγωνισμού.

Κατά τα λοιπά ισχύουν οι όροι της με αρ. πρωτ. 6873/26-11-2013 διακήρυξης διαγωνισμού για την προμήθεια οχημάτων της Δ.Ε.Υ.Α.Χ.

 

Η Πρόεδρος Δ.Σ./Δ.ΕΥ.Α.Χ.

ΕΛΕΝΗ ΒΑΚΑ

Σχετικά Άρθρα

14 Μάι

Λόγω εργασιών επέκτασης στο δίκτυο αποχέτευσης ομβρίων (στα πλαίσια του έργου : «Συμπληρωματικά Έργα Αποχέτευσης Ομβρίων Δήμου Χαλκιδέων») στην οδό Kιαπέκου της Χαλκίδας στο τμήμα από την οδό Αμαρυνθίων μέχρι την οδό Αρεθούσης, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διακοπεί κατά τη διάρκεια των εργασιών ανάμεσα στο διάστημα από 15/5/2018 ως 29/5/2018. ΕΚ ΤΗΣ ΔΕΥΑΧ

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP