Πρόχειρος Μειοδοτικός Διαγωνισμός για την Προμήθεια Εντύπων

Η Πρόεδρος Δ.Σ../Δ.Ε.Υ.Α.Χ. προκηρύσσει πρόχειρο μειοδοτικό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές για την προμήθεια εντύπων της Δ.Ε.Υ.Α.Χ. και με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή. Η διεξαγωγή της δημοπρασίας, η αποσφράγιση των προσφορών και η ανακήρυξη του μειοδότη θα γίνουν σύμφωνα με τις διατάξεις του ΕΚΠΟΤΑ.

Ο προϋπολογισμός της προμήθειας ανέρχεται στο ποσό των σαράντα έξι χιλιάδων διακοσίων ευρώ (46.200,00 €) χωρίς Φ.Π.Α.

Αναλυτικότερα περιγράφονται στη με αρ. πρωτ. 3168/2014 Διακήρυξη, την οποία μπορείτε να λάβετε τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από το Γραφείο Προμηθειών της Δ.Ε.Υ.Α.Χ..

Ο διαγωνισμός θα γίνει την 12η Ιουνίου 2014, ημέρα Πέμπτη στα γραφεία της Δ.Ε.Υ.Α.Χ., οδός Νεοφύτου 69 – Χαλκίδα, με ώρα έναρξης παραλαβής προσφορών την 10:00π.μ. και ώρα λήξης την 10:30 π.μ. ενώπιον της αρμόδιας επιτροπής.

Σε περίπτωση που ο διαγωνισμός αποβεί άγονος για τη Δ.Ε.Υ.Α.Χ., θα επαναληφθεί την επόμενη εβδομάδα , ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:00π.μ. έως 10:30 π.μ., ήτοι στις 19 του μηνός Ιουνίου του έτους 2014.

Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν όλα τα φυσικά ή νομικά πρόσωπα.

Η εγγύηση συμμετοχής στο διαγωνισμό αντιστοιχεί σε ποσοστό πέντε τοις εκατό (5%) επί της συνολικής προϋπολογισθείσας δαπάνης των υλικών για τα οποία συμμετέχει στο διαγωνισμό, ήτοι ποσού δύο χιλιάδων οχτακοσίων σαράντα ενός ευρώ και τριάντα λεπτών (2.841,30 €) για το σύνολο των ζητούμενων υλικών.

Πληροφορίες παρέχονται από το Γραφείο Προμηθειών της Δ.Ε.Υ.Α.Χ. και στο τηλέφωνο 2221062615 , κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Δ.Σ./Δ.Ε.Υ.Α.Χ.

ΕΛΕΝΗ ΒΑΚΑ

Σχετικά Άρθρα

12 Δεκ

Ο Πρόεδρος Δ.Σ../Δ.Ε.Υ.Α.Χ. προκηρύσσει πρόχειρο μειοδοτικό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές για την προμήθεια ηλεκτρολογικών υλικών της Δ.Ε.Υ.Α.Χ. και με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή. Η διεξαγωγή της δημοπρασίας, η αποσφράγιση των προσφορών και η ανακήρυξη του μειοδότη θα γίνουν σύμφωνα με τις διατάξεις του ΕΚΠΟΤΑ. Ο προϋπολογισμός της προμήθειας ανέρχεται στο ποσό των πενήντα οχτώ […]

19 Ιούλ

Η Δ.Ε.Υ.Α. ΧΑΛΚΙΔΑΣ ενδιαφέρεται να αναθέσει την επισκευή του αρ. κυκλοφ. XAA 4867 υπηρεσιακού οχήματος, ήτοι αναλυτικά: 4 κιλά συνθετικό λάδι 5/40 1 τμχ φίλτρο λαδιού 1 τμχ φίλτρο αέρα 1 τμχ φίλτρο καμπίνας 2 τμχ ζαμφόρ σταθερότητας 1 τμχ λεβιέ ταχυτήτων   Εργασία σέρβις και αντικατάστασης των ως άνω ανταλλακτικών, σέρβις Α/C και ευθυγράμμιση. […]

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP