Διακοπή υδροδότησης λόγω προγραμματισμένων εργασιών

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Χαλκίδας (Δ.Ε.Υ.Α.Χ.), ενημερώνει τους πολίτες ότι λόγω προγραμματισμένων εργασιών την 13-4-2023 ημέρα Πέμπτη, με διάρκεια 5 περίπου ωρών (08:00 – 13:00) σε δίκτυο ύδρευσης της ΔΕΥΑΧ,  θα έχουμε διακοπή υδροδότησης προκειμένου να ολοκληρωθούν οι εργασίες επισκευής.

Θα επηρεαστούν οι καταναλωτές της περιοχής Έξω Παναγίτσα και Χαραυγής.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Εκ της ΔΕΥΑΧ

 

Σχετικά Άρθρα

19 Σεπ

Ενημερώνουμε τους καταναλωτές, ότι λόγω επισκευής αγωγού ύδρευσης στην οδό Βαθροβουνίου στα Μακεδονικά Χαλκίδας που τροφοδοτεί την περιοχές Μακεδονικά-Αλάτσατα-Καμάρες-Αγ. Στέφανος Χαλκίδας, θα χρειαστεί να γίνει διακοπή νερού που θα επηρεάσει τις ανωτέρω περιοχές. Το εκτιμώμενο διάστημα που θα επηρεαστούν οι παραπάνω περιοχές είναι την Πέμπτη 19/09/19 ως τις 13.00.

10 Ιαν

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Χαλκίδας (Δ.Ε.Υ.Α.Χ.), ενημερώνει τους πολίτες ότι λόγω προγραμματισμένων εργασιών την 11-01-2024 ημέρα Πέμπτη, με διάρκεια 3 περίπου ωρών (10:00 – 13:00) σε δίκτυο ύδρευσης της ΔΕΥΑΧ, θα παρουσιαστεί διακοπή υδροδότησης στις περιοχές Εξαδάχτυλου Βασιλικού και Μικρό Λιμανάκι Λευκαντίου, προκειμένου να ολοκληρωθούν οι εργασίες στο δίκτυο Ύδρευσης. Ευχαριστούμε για την […]

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP