Διακοπή υδροδότησης λόγω έκτακτων εργασιών

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Χαλκίδας (Δ.Ε.Υ.Α.Χ.), ενημερώνει τους πολίτες ότι λόγω έκτακτων εργασιών σε δίκτυο Ύδρευσης της  Δ.Ε.Υ.Α.Χ., θα έχουμε διακοπή νερού διάρκειας 2 περίπου ωρών (09:30 – 11:30) που θα επηρεάσει την Δροσιά, Ανθηδώνας.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Εκ της ΔΕΥΑΧ

Σχετικά Άρθρα

6 Ιούλ

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Χαλκίδας (Δ.Ε.Υ.Α.Χ), ενημερώνει τους πολίτες ότι λόγω έκτακτης βλάβης σε αγωγό δικτύου ύδρευσης της Δ.Ε.Υ.Α.Χ. στην περιοχή Αγ. Μηνά – Βαλοπούλας, σήμερα 06-07-2022, θα έχουμε διακοπή νερού διάρκειας περίπου 2 ωρών (8.30-10.30) που θα επηρεάσει τον Αγ. Μηνά και τη Βαλοπούλα. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

10 Μαρ

Η Δ.Ε.Υ.Α. ΧΑΛΚΙΔΑΣ ενδιαφέρεται να αναθέσει την κατασκευή περιμετρικού μεταλλικού σκελετού από σωλήνα 1 ½ ίντσα με δέστρες και προστατευτικού οπίσθιου τζαμιού για το ημιφορτηγό που χρησιμοποιείται από το συνεργείο ύδρευσης της Δ.Ε. Ανθηδόνας με αρ. κυκλοφ. ΧΑΥ 8289, σύμφωνα  με τη συνημμένη Τεχνική Έκθεση. Κριτήριο ανάθεσης ορίζεται η συμφερότερη προσφορά βάσει τιμής. Στην προσφορά […]

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP