Πρόσκληση για την ανάθεση του έργου με τίτλο “ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΔΙΑΚΛΑΔΩΣΕΙΣ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΟΙΚΙΣΜΩΝ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ, ΛΕΥΚΑΝΤΙΟΥ, ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ Ν. ΛΑΜΨΑΚΟΥ Δ.Ε. ΛΗΛΑΝΤΙΩΝ”

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Χαλκίδας (Δ.Ε.Υ.Α.Χ.), διακηρύσσει, ανοικτή διαδικασία για την επιλογή αναδόχου για την κατασκευή του έργου: “ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΔΙΑΚΛΑΔΩΣΕΙΣ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΟΙΚΙΣΜΩΝ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ, ΛΕΥΚΑΝΤΙΟΥ, ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ Ν. ΛΑΜΨΑΚΟΥ Δ.Ε. ΛΗΛΑΝΤΙΩΝ” με προϋπολογισμό 1.240.000,00 ευρώ (άνευ ΦΠΑ).

Η δημοπρασία θα διεξαχθεί σύμφωνα με τον Ν.4412/2016, όπως τροποποιήθηκε με τον Ν. 4782/2021 και ισχύει κατά την ημερομηνία δημοσίευσης της παρούσης στο ΚΗΜΔΗΣ, στον Ελληνικό τύπο και στην ιστοσελίδα της ΔΕΥΑΧ.

Η επιλογή του αναδόχου θα γίνει σύμφωνα με την “ανοικτή διαδικασία” των αρθ. 264 και 311 του Ν. 4412/2016, όπως ισχύουν και υπό τις προϋποθέσεις του νόμου αυτού.

Ως ημερομηνία και ώρα λήξης της προθεσμίας υποβολής των προσφορών ορίζεται η 16/12/2022, ημέρα Παρασκευή και ώρα 14.00.

Για περισσότερες λεπτομέρειες κατεβάστε όλα τα σχετικά έγγραφα πατώντας εδώ

Σχετικά Άρθρα

21 Σεπ

Η Δ.Ε.Υ.Α. ΧΑΛΚΙΔΑΣ ενδιαφέρεται να αναθέσει την προμήθεια  ενός εκτυπωτή και ενός πληκτρολογίου με ποντίκι, σύμφωνα  με τη συνημμένη Τεχνική Έκθεση. Επισημαίνεται ότι τα έξοδα μεταφοράς των ως άνω ειδών στον χώρο που θα υποδείξει η Υπηρεσία βαρύνουν τον Προμηθευτή. Στην προσφορά θα πρέπει να αναγράφεται ο χρόνος παράδοσης και εγγύησης των ειδών καθώς και […]

23 Μάι

Για τις συνδέσεις των ακινήτων με το δίκτυο αποχέτευσης ακαθάρτων της Δ.Ε. Ν. Αρτάκης του Δήμου Χαλκιδέων, σύμφωνα και με τα συνημμένα (Τεχνική Έκθεση, Προϋπολογισμό, Προμέτρηση, Τιμολόγιο), απαιτείται να κατασκευασθούν: α) Πλήρης κατασκευή 25 συνδέσεων ακινήτων με σωλήνες Φ160/Σ41 συνολικού μήκους 125μ. β) Κατασκευή-τοποθέτηση 25 φρεατίων ελέγχου και καθαρισμού των συνδέσεων. Στη μελέτη περιλαμβάνεται η […]

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP