Ανακοίνωση

Η ΔΕΥΑΧ, σε συνέχεια της ανακοίνωσης της Επιχείρησης και του Δήμου Χαλκιδέων, ενημερώνει τους Δημότες ότι, λόγω εκτάκτων εργασιών που ακολούθησαν την προγραμματισμένη αποκατάσταση βλάβης στο Εξωτερικό Υδραγωγείο Ερίων (περιοχή Καθενών) αναμένεται να αποκατασταθεί η ομαλή υδροδότηση από την ώρα  5.00 μ.μ. στις περιοχές που επηρεάσθηκαν από την διακοπή.

Οι περιοχές που έχουν επηρεασθεί είναι Παραλιακή Ζώνη Χαλκίδας ως Παπαθανασίου, Δοκό, περιοχή Δάριγκ, περιοχή ΚΤΕΛ, περιοχή οδού Χαλκιδικής, περιοχή Πελοποννησίων, περιοχή ΔΕΛΤΑ και παλαιά Πειραική-Πατραική.

Η Δ.Ε.Υ.Α.Χ. καταβάλλει  μέσω των συνεργείων της  κάθε δυνατή προσπάθεια, χρησιμοποιώντας το σύνολο των αποθεμάτων της και τροφοδοτώντας εναλλακτικά περιοχές, προκειμένου να συμπτύξει, όσο είναι δυνατόν, τη ζώνη διακοπής υδροδότησης.

Σχετικά Άρθρα

5 Φεβ

Ενημερώνουμε τους καταναλωτές, ότι θα υπάρξει διακοπή υδροδότησης, σήμερα Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2020 έως τις 14:00, λόγω έκτακτης βλάβης σε αγωγό ύδρευσης στη οδό Αρεθούσης, η οποία προκλήθηκε κατά τις εργασίες τοποθέτησης οπτικών ινών από τα συνεργεία του ΟΤΕ. Η περιοχή που θα επηρεαστεί κυρίως από τις εργασίες αποκατάστασης της βλάβης, είναι η οδός Αρεθούσης […]

5 Ιαν

Γνωστοποιείται ότι σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 26 του Ν. 4024/2011 και της αριθμ. ΔΙΣΚΠΟ/Φ.18/οικ.21508/4-11-2011 (ΦΕΚ 2540/Β΄/7-11-2011) Απόφασης του Υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, την Πέμπτη 14/01/2016 και ώρα 10:00 π.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων του Διοικητικού συμβουλίου της Δ.Ε.Υ.Α.Χ. (4ος όροφος), Νεοφύτου 69 – Χαλκίδα, θα διενεργηθεί από την αρμόδια επιτροπή που έχει […]

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP