Διακοπή υδροδότησης στα Φύλλα της Δ.Ε. Ληλαντίων, λόγω έκτακτων εργασιών σε αγωγό

Η Δημοτική Επιχείριση Ύδρευσης κι Αποχέτευσης Χαλκίδας (Δ.Ε.Υ.Α.Χ.) ενημερώνει τους πολίτες ότι, λόγω έκτακτων εργασιών σε δίκτυο ύδρευσης στην Κοινότητα των Φύλλων της Δ.Ε. Ληλαντίων, θα υπάρξει διακοπή υδροδότησης σήμερα, Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2022, για περίπου 4 ώρες, ήτοι από τις 09:30 το πρωί έως και τη 13:30 το μεσημέρι, η οποία θα επηρεάσει την ευρύτερη περιοχή των Φύλλων.

Η Δ.Ε.Υ.Α.Χ. θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την αμεσότερη ολοκλήρωση των εργασιών. Ζητούμε την κατανόηση των πολιτών που θα επηρεαστούν.

Σχετικά Άρθρα

17 Δεκ

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης & Αποχέτευσης Χαλκίδας ενημερώνει τους πολίτες ότι λόγω έκτακτης βλάβης σε αγωγό Ύδρευσης της ΔΕΥΑΧ, θα έχουμε διακοπή νερού σήμερα Σάββατο 17/12/2022 διάρκειας περίπου 5 ωρών (11:00-17:00 ) που θα επηρεάσει τις περιοχές της Αρτάκης εκτός περιοχών Φανερωμένης και Βατώντα. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

12 Απρ

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Χαλκίδας (Δ.Ε.Υ.Α.Χ.), ενημερώνει τους πολίτες ότι λόγω προγραμματισμένων εργασιών την 13-4-2023 ημέρα Πέμπτη, με διάρκεια 5 περίπου ωρών (08:00 – 13:00) σε δίκτυο ύδρευσης της ΔΕΥΑΧ,  θα έχουμε διακοπή υδροδότησης προκειμένου να ολοκληρωθούν οι εργασίες επισκευής. Θα επηρεαστούν οι καταναλωτές της περιοχής Έξω Παναγίτσα και Χαραυγής. Ευχαριστούμε για την […]

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP